به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت انزوای اجتماعی، داشتن تعداد ناکافی ارتباطات اجتماعی و درد اجتماعی ناشی از عدم ارتباط، گسترده و روبه افزایش است. این در حالی است که همه تصور می‌کنند انزوا و تنهایی عمدتاً بر افراد مسن به ویژه در کشورهای با درآمد بالا تأثیر می‌گذارد اما مطالعات نشان می‌دهد که این آسیب اجتماعی سلامت همه گروه‌های سنی در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید:

جدی‌ترین نشانه‌های افسردگی در آقایان

در حال حاضر از هر ۴ فرد مسن، یک نفر انزوای اجتماعی را تجربه می‌کند و این میزان در همه مناطق تقریباً مشابه است. اما بر اساس یافته‌های جدید، در بین نوجوانان هم ۵ تا ۱۵ درصد احساس تنهایی رخ داده و این رقم احتمالا بیش از چیزی که اعلام می‌شود.

تشکیل کمیسیون ارتباطات اجتماعی

حالا تنهایی به عنوان یک تهدید جدی سلامت آنقدر مهم شده که سازمان جهانی بهداشت (WHO) از ایجاد کمیسیون جدید با عنوان ارتباطات اجتماعی خبر داد که قرار است تنهایی را به عنوان یک تهدید جدی سلامت در نظر بگیرد، ارتباط اجتماعی را به عنوان یک اولویت ارتقا دهد و راه‌حل‌ها را در کشورهای مختلف با هر میزان توانمندی اقتصادی تسریع کند.

نرخ بالای انزوای اجتماعی و تنهایی

مدیر کل WHO با بیان این که نرخ بالای انزوای اجتماعی و تنهایی در سراسر جهان عواقب جدی برای سلامتی و رفاه دارد، اعلام کرد: افرادی که ارتباطات اجتماعی قوی کافی ندارند در معرض خطر سکته مغزی، اضطراب، زوال عقل، افسردگی، خودکشی و… هستند. بر این اساس کمیسیون ارتباطات اجتماعی WHO به ایجاد ارتباط اجتماعی به عنوان یک اولویت بهداشت جهانی کمک خواهد کرد و امیدوارکننده‌ترین مداخلات را به اشتراک می‌گذارد.

انزوای اجتماعی برای همه

چیدو امپمبا، نماینده جوانان اتحادیه آفریقا، هم با بیان این که انزوای اجتماعی می‌تواند بر هر کسی، در هر سنی و در هر مکانی تأثیر بگذارد،‌ گفت: در سراسر آفریقا و فراتر از آن، ما باید روایت پیرامون تنهایی را دوباره تعریف کنیم. سرمایه‌گذاری در ارتباطات اجتماعی برای ایجاد اقتصادهای مولد، انعطاف‌پذیر و باثبات که رفاه نسل کنونی و نسل‌های آینده را ارتقا می‌دهد، حیاتی است.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

source

توسط mohtavaclick.ir