**دانشمندان ژاپنی برای اولین بار یک میکروسکوپ را منجمد کردند**

دانشمندان ژاپنی برای انجام مطالعه‌ای بر روی شکل یخ، یک Achievement مهم را در حوزه علم به دست آوردند. آنها برای اولین بار یک میکروسکوپ را منجمد کردند و با این روش، سطح یخ را در بالاترین دقت posible مشاهده کردند.

سختی سطح یخ در ۱-اکتانول (ضد یخ) بسیار بیشتر از برآورد قبلی است.

**نحوه انجام مطالعه**

برای این مطالعه، محققان دانشگاه کوبه ژاپن به رهبری اونیشی هیروشی (ONISHI Hiroshi)، یک روش innovatif را ابداع کردند. آنها یک سیستم میکروسکوپ را در یک جعبه یخ خنک کردند تا بتوانند اندازه‌گیری‌های دقیق را به دست آورند. آنها همچنین با انواع مختلف مایعات آزمایش انجام دادند تا بفهمند چگونه روی سطح یخ تأثیر می‌گذارند.

**چرایی اهمیت این مطالعه**

متنезگاری Yakh ، تکامل یک فرایند است که در آن مایع آب روی سطح یخ آن می‌شود. سطح یخ در ۱-اکتانول بسیار سخت‌تر از پیشین است. بنظر برمیاد که تما‌ماس کبالیك درنظر العلشتاهای سطح یخ در ۱-اکتانول (ضد یخ) بسیار زیادتر از پیشین است.

**راهکار آینده**

در صورت موفقیت این مطالعه، محققان امیدوارند که بتوانند وضوح میکروسکوپ را به تک مولکول‌های آب افزایش دهند. آنها همچنین امیدوارند که بتوانند دامنه کاربردهای احتمالی اندازه‌گیری‌های سطح مولکولی رابط یخ-ضد یخ را گسترش دهند.

**معمای وجود آب در سطح یخ**

دانشمندان هنوز نمی‌دانند چرا همیشه یک لایه نازک از آب روی سطح یخ وجود دارد. آنها گزینه فشار را پیشنهاد کرده‌اند، اما این به طور کامل توضیح نمی‌دهد که چرا همه یخ‌ها دارای این لایه لغزنده هستند.

**نتایج این مطالعه**

این یافته‌ها در مجله Chemical Physics منتشر شد و امیدوار است که با این نتایج، دانشمندان بتوانند معمای وجود آب در سطح یخ را حل کنند.

**شیوه‌های مختلف اندازه‌گیری**

محققان همچنین انتظار دارند که بتوانند از روش‌های اندازه‌گیری غیر از میکروسکوپ اتمی استفاده کنند تا درک بیشتری از رابطه بین یخ و مایع به دست آورند.

توسط mohtavaclick.ir