به گزارش گروه فرهنگ و شهادت پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان»؛ به مناسبت سی و یکمین سالروز شهادت شهید جاویدالاثر «علیرضا اختراعی» زندگی‌نامه و بخش‌هایی از وصیت‌نامه این شهید را از زبان مادر شهید مرور می‌کنیم:

علیرضا در سال ۱۳۴۱ در محله خواجه خضر کرمان به دنیا آمد و چون پسر دیگرم معلولیت مغزی شدید داشت و در کودکی فوت کرد، علیرضا تک فرزند پسر خانواده بود.

وی ادامه داد: خانواده ما مذهبی بودند و عمه‌ام مکتب‌خانه داشت و به بچه‌ها قرآن یاد می‌داد، من هم زیاد قرآن می‌خواندم و علیرضا از کودکی در گهواره با لالایی قرآن به خواب می‌رفت.

از چهار سالگی علیرضا را به مکتب‌خانه فرستادم و بعد از مدتی به زیبایی آیات قرآن کریم را تلاوت می‌کرد، خودم هم گمان نمی‌کردم که تا این اندازه با قرآن آشنا باشد.

 علیرضا به ما نمی‌گفت: که در سپاه و در جبهه در چه قسمتی مشغول به‌کار است، هر وقت از او سئوال می‌کردم برای اینکه نگرانش نشویم، می‌گفت در آشپزخانه هستم و هیچ خطری برای من وجود ندارد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با تشکیل سپاه پاسداران به این این نهاد مقدس پیوست و مسئولیت‌های زیادی از جمله مسئولیت ستاد بازپروری معتادان و فرماندهی سپاه بردسیر و…. برعهده داشت و درپی اعزام‌های مکرر به جبهه‌های جنوب فرماندهی گردان پدافندی۴۱۳ را پذیرفت.

وی با رشادت‌ها و شجاعت‌هایی که از خود نشان داد مشهور به (مرد فاو) شده بود و سرانجام در عملیات بازپس گیری فاو که توسط عراق صورت گرفت، برای رساندن مهمات به برادران رزمنده به خط مقدم رفته بود، به شهادت رسید و پیکر پاکش هم در منطقه باقی مانده است.

فرازی از وصیت‌نامه پاسدار شهید «علیرضا اختراعی»:

مسجدها را ترک نکنید، مطالعه زیاد داشته باشید، کم صحبت کنید وقتی که صحبت می‌کنید به‌گونه‌ای باشد که دیگران از حرف شما پند بگیرند.

نماز اول وقت را ترک نکنید که ما هر چه داریم از همین نمازهاست، پشتیبان ولایت فقیه باشید و امام را تنها نگذارید.

منبع: نوید شاهد

انتهای خبر/ طهماسبی https://armanekerman.ir/vdcbf5b88rhbafp.uiur.html


source

توسط mohtavaclick.ir