سختافزار موردنیاز برای نصب Siemens NX
- سیستمعامل: نسخهی ۶۴ بیتی ویندوز ۱۰ و ۱۱
- پردازنده: مدلهای ۶۴ بیتی ۴ هستهای برند AMD یا برند اینتل با حداقل فرکانس ۲٫۵ گیگاهرتز و بالاتر
- کارت گرافیک: ۴ گیگابایت (حداقل) – ۸ گیگابایت به بالا (توصیه شده)
- حافظهی رم: ۸ گیگابایت (حداقل) – ۱۶ گیگابایت به بالا (توصیه شده)
- فضای موردنیاز برای نصب: حداقل ۲۰ تا ۳۰ گیگابایت
ضروریترین نرمافزارهای CAE برای مهندسان هوافضا
بخشی از تواناییهای شما بهعنوان یک مهندس هوافضا، به قابلیت تحلیل فرایندهای مختلف سیالاتی، استاتیکی، دینامیکی، انتقال حرارت و مباحث مربوطبه تأثیر نیروهای مختلف روی بخشهای گوناگون یک جسم بستگی دارد. رسیدن به این توانایی، علاوهبر تسلط به مباحث تئوری، از طریق یادگیری نرمافزارهای CAE (مخفف Computer-aided Engineering به معنای مهندسی به کمک کامپیوتر) نیز امکانپذیر است.
تنوع نرمافزارهای CAE در حوزهی صنعت، نسبتاً بالا است؛ اما برخی از آنها بهدلیل امکانات گستردهای که در اختیار مهندسان قرار میدهند، در شاخههای مختلفی از علوم مهندسی بهکار گرفته میشوند. ABAQUS و Flowmaster، دو نمونه از این نرمافزارها هستند که در مقاطع مختلف رشتهی مهندسی هوافضا بهویژه مقطع ارشد در گرایشهای سازه و آیرودینامیک کاربردهای زیادی در زمینهی شبیهسازی و تحلیل فرایندهای مختلف در صنایع هوافضا دارند.
نرمافزار ABAQUS مناسب برای شبیهسازی رفتار اجسام پرنده در مقابل نیروهای مختلف
آباکوس یونیفاید افِ اِی یا Abaqus Unified FEA که پیشاز این با نام آباکوس (ABAQUS) شناخته میشد؛ یکی از پیشرفتهترین نرمافزارهای تحلیل المان محدود (FEA) برای بررسی اعمال بار روی سازههای مختلف و تجزیهوتحلیل عملکرد سازهی تحت بار در حالتهای گوناگون است.
قابلیتهای گستردهی آباکوس در زمینهی بررسی اتصالات، آسیبدیدگی، ترکخوردگی و شکست سازهی تحت باز و همچنین، تحلیلهای مختلف در زمینهی ارتعاشات، رفتارهای غیرخطی سازه و امثال آن، کاربرد فراوانی در پروژههای مختلف دانشجویی مهندسی هوافضا در مقاطع کارشناسی، کارشناسیارشد و دکتری (گرایشهای سازه، دینامیک پرواز و مهندسی فضایی) دارد.
انجام تحلیلهای مختلف توسط نرم افزار ABAQUS، کمی زمانبر است. برای افزایش سرعت اجرای پروژه، توصیه میکنیم از یک لپ تاپ مهندسی یا کامپیوتر مناسب با سختافزار قوی استفاده کنید.
source