محققان بالشی طراحی کرده اند که خرخر را ردیابی و سر کاربر را طوری تغییر موقعیت میدهد که راحتتر بتواند نفس بکشد.
به گزارش مهر به نقل از نیواطلس، این بالش که «هوتی» نام دارد نسل جدید بالشهای ضدخرخر قلمداد شده و به کاربر و اطرافیانش اجازه میدهد بدون گجتهای پیچیده راحتتر بخوابند.
البته بالش نامیدن این فناوری کاربرد واقعی آن را زیر سوال میبرد. تیم محققان هوتی اعلام کرده اند به طور موفقیت آمیز نخستین محصول ضدخرخر هنگام خواب را با فناوری حسگرهای انعطاف پذیر و با حساسیت بالا ابداع کرده اند.
گجت مذکور شبیه یک بالش فومی است، اما مکانیسم ضدخرخر آن از فناوری رسانایی استخوان برای جمع آوری دادهها درباره شیوه خواب کاربر استفاده میکند و اطلاعات به دست آمده از موبایل را به ایربگی در اعماق بالش میفرستد که به آرامی متورم میشود و تغییر شکل میدهد. به این ترتیب موقعیت خواب کاربر اندکی تغییر میکند و راههای تنفسی آن باز میشود. سازندگان بالش مدعی هستند ۲ بالش مجاور یکدیگر میتوانند بدون اختلال در خوانش دادهها به طور همزمان کار کنند.
هنگامی که بالش با کمک حسگر ارتعاشات ناشی از خرخر را که در استخوان ردیابی میکند، امواج صوتی رصد و با کمک یک اپ هوش مصنوعی موبایل تحلیل میشوند. هنگامیکه الگوهای خرخر و تنش رصد شدند اپ دستوراتی به بالش میفرستد تا تغییرات لازم به عمل آید.
source