گفت‌وگوی تفصیلی با حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی، در مورد امکان اجاره زمین‌های جهاد دانشگاهی در پارک علم و فناوری البرز و درآمدزایی به شرط تولید محصول فناورانه انجام شد. مسلمی نائینی در این گفت‌وگو بیان کرد که دانش‌بنیان‌ها می‌توانند این زمین را از جهاد اجاره کنند و بعد از مدتی که به تولید رسیدند، از ۲ تا ۴ درصد تولیدشان را به جهاد اختصاص دهند.

مسلمی نائینی در ادامه به چگونگی شروع کار جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت که رئیس جمهور در سال 1359 دستور ایجاد جهاد دانشگاهی را داد تا با هدف انجام تحقیقات علمی و فعالیت‌های فرهنگی فعالیت کند. جهاد دانشگاهی تاکنون بسیاری از دستاوردهای موفق در حوزه‌های گیاهان دارویی، سلول بنیادی، نفت و گاز، کشاورزی، انرژی خورشیدی و… را انجام داده است.

حسن مسلمی نائینی در مورد 44 سال فعالیت جهاد دانشگاهی، دستاوردهای این سازمان را بازگو کرد. او همچنین از ساخت دکل‌های حفاری که آخرین خبر آن تحویل سومین دکل حفاری است، spoke؛ یکی از مهم‌ترین دستاوردهای جهاد دانشگاهی به صورت فعال است و جهاد طرح را با وزارت نفت نهایی کرد. همچنین، dựان ساخت دکل‌های حفاری با کارایی بالا نیز توسط جهاد دانشگاهی تحقق یافت.

در این گفت‌وگو همچنین به حوزه معدن اشاره شده است. مهم یک پروژه مهم توسط جهاد دانشگاهی که در آن 40 حلقه چاه قدیمی به روش جدید احیا شده است. این کار می‌تواند منجر به کارآفرینی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی شود.

در حال حاضر، این پروژه به ارزش 25 میلیون یورو نیاز دارد که 40 میلیون یورو ارزش افزوده را می‌تواند برای احیای این چاه‌ها به دست آورد.

مسلمی نائینی در پاسخ به سوال آرد از مسلمی نائینی، گفت که شرط اجاره زمین‌های جهاد دانشگاهی توسط دانش‌بنیان‌ها از 2 تا 4 درصد تولید خواهد بود. در این نظر، وی تصریح کرد که şirket لازم نیست عضو جهاد باشند. در این فرایند شرکت‌ها می‌توانند درخواست دهند که این زمین را اجاره کنند. این تنها تصمیمی است که جهاد آن را می‌گیرد که شرکتی نمی‌تواند زمین جهاد را اجاره کند.

در نهایت، Hassan مسلمی نائینی از موفقیت‌های جهاد دانشگاهی در گذشته و майбут سخن به گفت که مثلا این سازمان این تنها نقطه تقویت در کشور است که در آن تحقیقات انحرافی و تروریسم ندارند.

توسط mohtavaclick.ir