طرح موضوع‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و رخداد‌هایی که در شهر تهران طی یک صد سال اخیربا نگاهی به تاریخ کهن شهر تهران موضوع این برنامه زنده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این برنامه به کسب و کار‌های مختلف قدیمی همچنین به ابنیه‌های قدیمی و به مدرنیته نوین در شهر تهران می‌پردازد.

آقای بهروز تشکر مجری برنامه «اینجا تهران است» با حضور در استودیو شبکه خبر در خصوص تفاوت این برنامه با سایر برنامه‌های دیگر از این دست گفت: شبکه رادیویی تهران اولین­ شبکه رادیویی است که در چهار اردیبهشت ماه­ سال ۱۳۱۹­ با همین جمله «اینجا تهران است» آغاز به کارکرد، در طول هفته برنامه‌های مختلفی از شبکه تهران پخش می‌شود.

 

 اما مدیر این شبکه تصمیم بر این داشتند که حتما یک برنامه پر انرژی را در روز‌های پایانی هفته ارائه کنند که شنونده‌ها هم یک حس خاطره انگیز به شهر تهران داشته باشند و هم اوقات خوبی ­را در آن ساعت ۱۸ تا ۲۰­ با گوش سپردن به این برنامه بگذرانند.

تشکر افزود: در طول هفته به موضوعات گوناگون شهر و استان تهران پرداخته می‌شود، ارتباط مردم با این شبکه بسیار خوب است، چون مردم دیدگاه‌های خود را بیان می‌کنند و محلی بودن بعضی از برنامه‌ها موجب می‌شود که مردم ارتباط خوبی را بگیرند.

 

وی گفت: دنبال این بودیم که در این برنامه­ بتوانیم شرایطی را ایجاد کنیم که شنوندگان ساعات مفرح خوب و پر انرژی را بگذرانند به همین دلیل این برنامه شکل مجله به خود گرفت و ما در این برنامه معرفی محله‌های قدیم و جدید تهران را داریم.

 

تشکر گفت: در این برنامه  تاریخ شهر تهران را بیان میکنیم  تا می‌رسیم به امروز شهر تهران، موضوعات مختلف و معرفی محله‌های مختلف یکی از بخش‌های این برنامه است، ما «تهرانگرد» را داریم که پنجشنبه ها­ با حضور فعالان گردشگری شهر تهران حضور پیدا می‌کنند که جا‌هایی که دیدنی است به مردم معرفی می‌کنند، برنامه کاملا سرگرمی است و حتی ما یک بخش مسابقه داریم که ­با حضور هنرمندان، بازیگران و ورزشکاران و… است.

مجری برنامه اینجا تهران است گفت: ما یک بخشی داریم به نام «یکی از ۲۴ هزار نفر» ما با نگاه خاصی به زندگی در حیات شهدای شهر تهران می‌پردازیم، مثلا با همکلاسی هاشون و همبازیهایشان و با پدر و مادرشان در خصوص دوران کودکی و یا جوانی آنها صحبت می‌کنیم.

وی در خصوص نقش مجری برنامه گفت: هرقدر که نویسنده برنامه خوب بنویسد و هر قدر که ما در زبان بگوییم که برنامه پر انرژی است؛ اما مجری برنامه را با انرژی نتواند اجرا کند اصلا نمی‌توان گفت که این برنامه به اهداف خود می‌رسد، من مجری برنامه هستم نه گوینده، چون این دو با هم فرق دارند، مجری باید خوب ببیند و خوب بشنود، مجری باید خوب درک کند و خوب بفهمد و بعد خوب اجرا کند، دوساعت برنامه را خوب اداره کردن و در روی خط­ بالا نگه داشتن نیازمند این است که ما از موضوعات و بخش‌های مختلف هم کمک بگیریم.

وی در خصوص تفاوت کار در رادیو و کار در تلویزیون ­­گفت: کارکردن برای رادیو با تلویزیون فرق دارد در رادیو ما باید از کلمات استفاده کنیم و توصیف کنیم و تصویری اجرا کنیم ولی در تلویزیون خود تصویر و رنگ و موسیقی به کمک می‌آید بستگی به نوع برنامه هم دارد اجرای برنامه ورزشی انرژی آن ­­به مراتب بیشتر است از یک­ برنامه گفتگو محور سیاسی، چون در برنامه ورزشی باید هیجانات ورزشکار را منتقل کنیم در تلویزیون تصویربه کمک مجری می‌آید ولی در رادیو تصویر نداریم و مجری باید خودش به تصویر بکشد و اجرای رادیویی به مراتب سخت‌تر است ولی اجرای تلویزیونی هم سختی‌های خاص خودش را دارد. ­­

تشکر در پایان درباره تغییر برنامه برای بهتر شدن گفت: ذات برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی این است که گاهی نویسنده یا اتاق فکر برنامه تشخیص می‌دهد که یا یک چیزی را کم یا اضافه کنیم، این برنامه در تعامل مستقیم با شنونده هاست و ما از ابتدا آنتن را باز گذاشتیم که شنونده‌ها بتوانند نظرات خود را بیان کنند، هر برنامه‌ای نیاز به چکش کاری دارد و بازخورد‌هایی که از این برنامه می‌گیریم نیازمند این است که احتمالا تغییراتی انجام شود.

source

توسط mohtavaclick.ir