­سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۲۵ درصد جمعیت کشور به خدمات مشاوره روانی نیاز دارند.

۲۵ درصد جمعیت ایران نیاز به مشاوره دارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: محمد رضا شالبافان با اشاره به شعار روز جهانی و هفته ملی سلامت روان گفت: شعار امسال اولویت امروز، سلامت روان در محیط کار انتخاب شده که عمده‌ترین هدف این نام گذاری، ارتقا و افزایش آگاهی و تغییر و اصلاح نگرش مردم نسبت به مسائل بهداشت روان است.

سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت افزود: در کشور از هر چهار نفر، یک نفر به یکی از اختلالات روان مبتلاست که نهاد‌ها باید در حوزه کاهش آسیب‌های روان به طور جدی برنامه ریزی کرده و گام بردارند.

شالبافان با اشاره به افزایش اختلالات روانی پس از دوران کرونا در دنیا گفت: علت این اتفاق ناشی از تشدید مشکلات اجتماعی، اقتصادی، خانوادگی و فردی در آن دوره بود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت سطوح خدمتی مختلفی را برای مردم تعریف کرده است، گفت: سطح یک مراکز جامع سلامت، سطح دوم مراکز درمان سرپایی سراج و سطح سوم بیمارستان‌های تخصصی روانپزشکی برای ارائه خدمات بستری برای مردم در نظر گرفته شده است.

شالبافان افزود: حدود ۳ هزار روانشناس در مرکز جامع سلامت به مراجعان، خدمات سلامت روان ارائه می‌دهند و همچنین ۱۰۶ مرکز سراج در کشور است که خدمات تخصصی سرپایی سلامت روان ارائه می‌دهد.

سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در پایان با برشمردن خطر استفاده نامناسب از فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده بیش از حد از این سکو‌ها بویژه در گروه سنی کودک و نوجوان، می‌تواند به کاهش عزت‌نفس، انزواطلبی، افسردگی و اعتیاد به اینترنت و شبکه‌های مجازی منجر شود.

source

توسط mohtavaclick.ir