­مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت:­­ سامانه هوشمند صدور پروانه الکترونیک­ برای تسهیل صدور مجوز‌ها و ارتقای نظارت بر سلامت محصولات به بهره‌برداری رسید.

**بهره‌برداری از سامانه هوشمند ثبت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­­دکتر عبدالعظیم بهفر ­افزود:­ این سامانه با هدف کاهش زمان رسیدگی به درخواست‌ها، حذف مراجعات حضوری متقاضیان و اتصال به درگاه ملی مجوز‌ها فعالیت خود را آغاز کرده است.

دکتر بهفر گفت: امکان اتصال برخط به سامانه مرکز مالکیت معنوی و سامانه جامع تجارت، تسهیل دسترسی به اطلاعات فرآورده‌های تولید داخل و وارداتی و ایجاد شبکه‌ای یکپارچه از این اطلاعات از جمله ویژگی‌های مهم این سامانه است.

وی اظهار­ کرد: با ثبت و بررسی اطلاعات مواد اولیه و محصولات تولیدی، امکان تشخیص محصولات مجاز از غیرمجاز و تقلبی فراهم می‌شود. همچنین نظارت‌های دقیق‌تر بر شاخص‌های ایمنی و سلامت و رهگیری کالا‌ها امکان‌پذیر خواهد شد.

وی ادامه داد: با توسعه سامانه و الصاق شناسه رهگیری، مصرف‌کنندگان نیز قادر خواهند بود اصالت و سلامت محصولات را استعلام کنند­ و این سامانه گامی موثر در پایش و رصد محصولات عرضه شده به بازار است و نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه ایفا خواهد کرد.

source

توسط mohtavaclick.ir