معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: دستگاههای اجرایی عضو کارگروه آرد و نان استان یک هفته مهلت دارند تا بر اساس واکاوی هزینههای تمام شده پخت نان و مقایسه قیمت با استانهای دیگر تغییر نهایی قیمت نان تافتون و لواش در خوزستان را اعلام کنند.
به گزارش خورنا محمد راضی جلالی در جلسه روز شنبه ۲۶ آبان شورای آرد و نان خوزستان گفت: تنوع پخت نان در استان وجود ندارد و مردم انتظار دارند که نانهای متنوعی در خوزستان پخت شود، بنابراین صدور مجوز تاسیس نانوایی باید بر اساس ظرفیت و تنوع پخت نوع نان در استان صادر شود.
وی عنولن کزد: دستگاههای اجرایی عضو کارگروه آرد و نان استان یک هفته مهلت دارند تا بر اساس واکاوی هزینههای تمام شده پخت نان و مقایسه قیمت با استانهای دیگر تغییر نهایی قیمت نان تافتون و لواش در خوزستان را اعلام کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ادامه داد: البته متناسب سازی قیمت نان منوط به ارتقاء کیفیت پخت نان در استان خواهد بود در غیر اینصورت تغییر قیمت نان هیچگونه توجیهی نخواهد داشت.
وی در پایان افزود: همچنین توجه به وضعیت معیشت مردم نیز برای قیمت گذاری نان بسیار اهمیت دارد و وزارت کشور نیز اختیارات مشخصی برای متناسب سازی قیمت نان پیشنهاد داده است.
source