به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اصغر ابوالحسنی؛ قائم مقام بانک مرکزی در اختتامیه یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت گفت: تغییر تنها چیزی است که در دنیا ثابت است و نظام بانکی نیز از این موضوع جدا نیست و بانک مرکزی باید معادل سرعت جهانی تغییر کند و بانک‌ها نیز در مقایسه با خارج باید تغییر کنند به همین منظور کارگاه‌های با عنوان مقررات گذاری رمز ارز در این همایش گنجانده شده بود.

 

وی افزود: در این همایش درباره ریال دیجیتال و حکمرانی ریال صحبت کردیم و بانک مرکزی ایران همراه با چهار کشور این موضوع را به صورت آزمایشی در حال امتحان کردن است.

 

ابوالحسنی با اشاره به اینکه یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت بر زیست بوم بانکداری هوشمند، بانکداری دیجیتال و نظارت فناورانه متمرکز بود، گفت: این همایش را در ۲ روز برگزار کرده‌ایم و از سال ۹۰ تاکنون بانکداری دیجیتال برگزار می‌شد؛ اما عنوان آن را امسال به بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت تغییر داده‌ایم.

 

قائم مقام بانک مرکزی اظهار کرد: امسال اولین سالی بود که قانون جدید بانک مرکزی اعلام شد و تلاش کرده‌ایم در پرتو این قانون همایش را برگزار کنیم. ۲۴۰ مقاله به همایش رسیده و ۱۸ مقاله در سالن‌های اصلی و فرعی ارائه شده است که مورد نقد و بررسی قرارگرفته است.

 

وی افزود: در این همایش ۳۵ غرفه و ۸۰ بانک و شرکت فعالیت داشتند ۸ عنوان سخنرانی و ۱۰ نشست تخصصی با مشارکت بیش از ۷۰ صاحب نظر برگزار کرده‌ایم.

 

قائم مقام بانک مرکزی تاکید کرد: اولین موضوع همایش بانکداری نوین، هوشمندسازی و کاربرد هوش مصنوعی در بانکداری نوین بود که در کارگاه‌های تخصصی مورد بررسی قرار گرفت دومین محور تغییر نگرش به زیست بوم نظام‌های پرداخت بود. برای توسعه زیست بوم نظام‌های پرداخت باید به تحول در نوآوری و تنظیم گری در نظارت بپردازیم و مقررات باید به روز رسانی و ضابطه‌مند شوند.

 

ابوالحسنی گفت: موضوع دیگری که در همایش به آن پرداخته شده فصل ۱۳ برنامه هفتم بود که طبق آن باید دستگاه‌های ذی ربط در موضوع اعتبار سنجی کار‌هایی انجام دهند که مدل جدید اعتبار سنجی از سه ماه پیش رونمایی شده و امیدواریم بتوانیم از آن استفاده و مردم را یاری کنیم.

 

وی افزود: لزوم افزایش امنیت و شفافیت در نظام پرداخت یکی دیگر از موضوعات همایش بوده است شفافیت حقوق همه است و بانک مرکزی باید به این موضوع توجه کند. امنیت اطلاعات و سایبری از مسائلی است که باید مورد توجه جدی قرار بگیرد و ما از همه عزیزانی که در این همایش حضور داشتند تشکر می‌کنیم.

 

تقدیر از برگزیدگان در جشنواره نوربخش

در مراسم اختتامیه یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت از برگزیدگان جشنواره مرحوم دکتر نوربخش تقدیر شد. 

 

در بخش مقالات برتر سید مهدی نبوی، سید محمدرضا حقانی‏فر، نویدرضا کیوانی، محمدطا‌ها خرّاط‌ها رتبه اول مقالات برتر را برای نگارش مقاله با عنوان «چالش‌های نظام حقوقی ایران در تنظیم‌گری رمزدارایی‌ها» کسب کردند. 

 

فواد کوهزادی، حسن رشیدی، مهرشاد شجاعی و محمدمحسن صدر نیز رتبه دوم مقالات برتر را برای نگارش مقاله با عنوان «شناسایی و تحلیل نظام‌مند عوامل موثر بر پذیرش، توسعه و پیاده سازی ریال دیجیتال در ایران مبتنی بر حکمرانی مطلوب» کسب کردند. 

 

رتبه سوم مقالات برتر نیز به حسین حقیقی برای نگارش مقاله با عنوان «تحلیل سلسله‌مراتبی و اولویت‌بندی رویکرد‌های تنظیم‌گری دارایی‌های رمزنگاری‌شده: رویکردی چندبُعدی برای حمایت از نوآوری و مدیریت ریسک» رسید. 

 

همچنین امیر عباس زاده سوری و محمد سعید احمدی پویا برای نگارش مقاله با عنوان «پرداخت آینده؛ ارائه معماری پرداخت اینترنت اشیاء در بستر ریال دیجیتال» رتبه سوم مقالات برتر را کسب کردند. 

 

در طرح‌های برگزیده حوزه فناوری‌های مالی و بانکی نیز هدیه دیجیتال از بانک صادرات طرح برگزیده در محور محصولات و خدمات فناورانه ویژه مشتریان در گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری-

دیجیتالی شدن کارت‌های بانکی از طریق طرح کهربا از بانک رفاه

– «خرید ریال دیجیتال، مستقل از پایانه فروش» از شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا طرح برگزیده در محور «محصولات و خدمات فناورانه ویژه مشتریان» در گروه شرکت‌های حوزه فناوری و بانکداری دیجیتال 

– «بانکداری ویدیویی» از شرکت مهندسی نرم افزار شقایق طرح برگزیده در محور محصولات و خدمات فناورانه ویژه مشتریان در گروه شرکت‌های حوزه فناوری و بانکداری دیجیتال

– «خدمات اعتباری غیرحضوری سازمانی» ازشرکت داده ورزی صبا طرح برگزیده در محور محصولات و خدمات فناورانه ویژه مشتریان در گروه شرکت‌های حوزه فناوری و بانکداری دیجیتال

– «اکوسیستم پرداخت اسمارتیز» از شرکت راهبرد هوشمند شهر طرح برگزیده در محور محصولات و خدمات فناورانه ویژه مشتریان در گروه شرکت‌های حوزه فناوری و بانکداری دیجیتال

– «فوربیکس، نئوبانک، کسب و کاری با امکان مدیریت جامع و یکپارچه مالی و حسابداری از شرکت فناوران مالی هوشمند آینده

– «پرداخت غیرتماسی کهربا (اپلیکیشن پات لایف)» از شرکت کارت اعتباری ایران-کیش

– «طراحی و پیاده سازی کارت هوشمند بومی کهربا» از شرکت گلچین رسانه هوشمند»

 

از جمله برگزیدگان طرح‌های فناور حوزه فناوری‌های مالی و بانکی بودند که از آنها تقدیر به عمل آمد.

source

توسط mohtavaclick.ir