رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: مرحوم دکتر روستاآزاد نیز در تعریف موضوعات پایان‌نامه‌های ارشد و دکتری به موضوع جامعه توجه داشت و مسأله محور بود؛ از این رو در تعریف پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی توجه به مسائل کشور و مشکلات جامعه را مد نظر قرار می‌داد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید عباس موسوی امروز در اولین دوره اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد که در دانشگاه شریف برگزار شد، سابقه دوستی و آشنایی با دکتر روستا آزاد، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف را از سال ۷۵ دانست و اظهار کرد: آشنایی من با ایشان از دوره کارشناسی و اجرای یک طرح تحقیقاتی ارتباط با صنعت بود و به مدت ۲۰ سال این آشنایی باقی ماند.

وی صبوری و دوراندیشی را از دیگر ویژگی‌های ایشان دانست و گفت: طرح‌هایی که برای تحقیقات معرفی می‌کرد، مسائل آینده بود و این از خصایص ایشان به شمار می‌رود.

موسوی اضافه کرد: از نظر پژوهشی مرحوم دکتر روستا آزاد نیز در تعریف موضوعات پایان‌نامه‌های ارشد و دکتری به موضوع جامعه توجه داشت و مسأله محور بود؛ از این رو در تعریف پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی توجه به مسائل کشور و مشکلات جامعه را مد نظر قرار می‌داد.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با تاکید بر اینکه دکتر روستا آزاد در دوران مسؤولیتش در دانشگاه، نظام حکمرانی دانشگاه را تغییر داد، ادامه داد: وی شخصیت جریان‌سازی داشت و جریان‌سازی در توسعه و گفتمان و ادبیات فناوری حاصل تلاش‌های وی است.

وی با بیان این که قراردادهای ارتباط با صنعت در دوران مسؤولیت وی رشد یافت، یادآور شد: نسبت درآمدهای اختصاصی دانشگاه در زمان مسؤولیتش یک به یک بوده؛ یعنی در دوران مسؤولیت وی، درآمدها دانشگاه از طریق درآمدهای ارتباط با صنعت رشد داشته است.

انتهای پیام 

source

توسط mohtavaclick.ir