به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجید گلشنی منفرد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در این مدت، ۱۲ کشور جدید به کشورهای هدف صادراتی و ۳۲ قلم کالای جدید به سبد محصولات صادراتی استان اضافه شد.

وی با اشاره به تدوین سند توانمندی های تولیدی صادراتی استان، اظهار داشت: ظرفیت ها و توانمندیهای تولیدی و صادراتی استان و نیازمندی های وارداتی کشورهای هدف شناسایی و تدوین شده است که در اختیار تجار استان قرار می گیرد.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به انجام طرح تحقیقاتی زمینه های صادرات به ویتنام، گفت: در جهت گسترش تعاملات با کشور ویتنام، تیم کارشناسی متشکل از تولیدکنندگان محصولات روی، سیم و کابل، سنگ ساختمانی و مس با توجه به نیازمندی های وارداتی ویتنام تشکیل و توانمندی های صادراتی استان جهت صادرات این محصولات به ویتنام اعلام شد.

وی اضافه کرد: همچنین وبیناری با حضور رایزن اقتصادی و رایزن بازرگانی ایران در ویتنام برگزار و زمینه های گسترش تعاملات بررسی شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در خصوص اعزام و پذیرش هیات های تجاری، عنوان کرد: در مهرماه سال ۱۴۰۲ هیات هایی از کشورهای روسیه، ارمنستان، قزاقستان، تاجیکستان، عراق، عمان، پاکستان و آذربایجان جهت بازدید از نمایشگاه توانمندی های صادرات به اوراسیا در استان پذیرش شدند و نیز شاهد اعزام هیات تجاری استان به نمایشگاه جیتکس دبی ۲۰۲۳ بودیم.

وی افزود: پذیرش هیأت های تجاری و سرمایه گذاری از کشورهای سنگاپور، ازبکستان و چین، پذیرش هیأت رایزنان اقتصادی مستقر در ۲۲ کشور جهان جهت معرفی توانمندیهای تولیدی و صادراتی استان، بررسی زمینه های گسترش تعاملات و برگزاری جلسات رو در رو با فعالین تجاری استان از دیگر اقدامات صورت گرفته در جهت تعاملات تجاری استان در دو سال اخیر بوده است.

گلشنی منفرد گفت: همچنین حضور سفرای کشورمان در کشورهای تونس و لیبی، ارمنستان، بلاروس، بلغارستان و مقدونیه شمالی، برزیل، ترکیه، اندونزی، اسپانیا و دبیرکل اتاق بین الملل جهت بررسی زمینه های صادرات و گسترش تعاملات تجاری با این کشورها از دیگر اقدامات در این راستا طی دو سال قبل بوده است.

استان زنجان یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی و بیش از ۲۰۰ واحد صادراتی دارد.

source

توسط mohtavaclick.ir