به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر سید جلیل حسینی در نشست سراسری دبیران شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور یادآور شد: در این مدت در کنار افزایش ظرفیت، امکانات آموزشی و خوابگاهی ازجمله فضای آموزشی و وسایل کمک آموزشی برای دانشجویان دیده نشده است که تلاش داریم تا بتوانیم در این مسیر بودجه لازم را جذب کنیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه من لیسانسم را در رشته شیمی و تخصص خود را در رشته پزشکی عمومی گرفتم، گفت: من دوره آموزشی فلوشیپی را در خارج از کشور گذراندم و ۲۰ سال است در حوزه معاونت آموزشی در قسمتهای مختلف مشغول به خدمت هستم. در خصوص موضوع افزایش ظرفیت مصوبهای انجام شده است که توانسته ظرف چهار سال به اهداف ۵ ساله خود دست پیدا کند و در این مدت تقریباً تعداد دانشجویان دو برابر شده است.
وی با بیان اینکه نگاه وزیر بهداشت با توجه به دستیابی به اهداف رشد ۲۰ درصدی افزایش ظرفیت دانشجویی طی چهار سال گذشته، کاهش یا توقف این طرح است، یادآور شد: در این مدت در کنار افزایش ظرفیت، امکانات آموزشی و خوابگاهی ازجمله فضای آموزشی و وسایل کمک آموزشی برای دانشجویان دیده نشده است که تلاش داریم تا بتوانیم در این مسیر بودجه لازم را جذب کنیم.
حسینی گفت: بر این اساس در روزهای گذشته به دنبال موضوعات بودجهای در این خصوص بودهایم و از شما به عنوان نمایندگان دانشجویان انتظار داریم تا از طریق ارتباطات خود با نمایندگان مجلس در حوزه جذب بودجه کمک لازم را به ما داشته باشید.
وی با بیان اینکه در این مسیر با کمیته و رئیس کمیسیون آموزش مجلس صحبت کردهایم که در صورت تداوم این شرایط انتظار داشتن دانشجویانی با علم بالا مشکل خواهد بود، تصریح کرد: دانشجویان جذب شده هفت سال در دانشگاه تحصیل خواهند کرد و در کنار امکانات آموزشی نیازمند امکانات تغذیهای، خوابگاهی و تفریحی هستند.
معاون وزیر بهداشت گفت: برگزاری کلاس در پشتبام، در پارکینگ یا در کلاسی که دانشجویان انتهای کلاس نمیتواند استاد خود را ببیند در شأن آموزش نیست. باید مطالبه جدی شما دانشجویان در این حوزه رفع این مشکلات باشد. شما در دانشگاهها ایرادات سیستم را شناسایی و استخراج کنید و به ما گزارش دهید، اینکه کلاسها چگونه برگزار میشود، خوابگاهها چند نفره است و کمبودهای ما چیست.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص وجود اساتید بیانگیزه در دانشگاههای علوم پزشکی، ابراز داشت: وجود هیأت علمی بیانگیزه را قبول دارم که در این خصوص مشکل اصلی ما اقتصاد کشور است که امید داریم با طرحی که رئیس جمهور دارند این مشکلات رفع شود، اما به عنوان معاونت آموزشی وزارت بهداشت همه تلاش ما این است که اساتید انگیزه لازم را برای تدریس داشته باشند و انگیزههای خود را در این مسیر از دست ندهند.
وی افزود: وزیر بهداشت نیز بر این امر تاکید دارند به نحوی که در بازدیدی که در مراسم معارفه ۳ دانشگاه علوم پزشکی داشتیم اولین جلسهای که دکتر ظفرقندی بعد از بازدید گذاشت، نشست با اساتید دانشگاهها بوده است. در این نشستها از اساتید و اعضای هیأت علمی خواستهایم نقطه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دهند تا مورد استفاده قرار گیرد. اگر استاد از انگیزه کافی برخوردار باشد، تبدیل به خانواده دانشجو میشود و دانشجویان ما مبنای حمایتی پیدا خواهند کرد.
حسینی اظهار کرد: تلاش داریم اعتبارات را برای سال آینده، از جمله برای حقوق دستیاران افزایش دهیم بر همین اساس در این شش ماه حقوق دستیاران تخصصی از ۱۲ به ۱۷ میلیون تومان، دستیاران تخصصی متأهل از ۱۵ به ۲۳ میلیون تومان، حقوق دستیاران فوق تخصص از ۱۵ به ۱۹ میلیون تومان و حقوق دستیاران فوق تخصص متأهل از ۱۷ به ۲۵ اضافه شده است.
source