به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری روز سه‌شنبه در رزمایش مشترک طرح زمستانی استان با حضور همه دستگاه‌های امدادی گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده دستگاه‌های خدمات‌رسان استان با تمام توان و انرژی برای خدمت به مردم در محورهای ارتباطی مختلف استان حضور دارند.

علی حیدری افزود: مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری این آمادگی را دارد در هر لحظه از شبانه‌روز هماهنگی لازم برای انتقال نیرو و تجهیزات از منطقه‌ای به منطقه دیگر در کمترین زمان ممکن را انجام دهد.

وی اظهار داشت: نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری همواره در برف، سیلاب و سایر حوادث حضور داشته‌اند و خدمات قابل توجهی به در راه ماندگان ارائه کرده‌اند.

جانشین ستاد مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری از مردم خواست با توجه به شروع فصل بارندگی قبل از هر سفر شرایط آب و هوایی از طریق سامانه‌های موجود هواشناسی و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای رصد کنند و از هر گونه سفر غیرضروری بپرهیزند.

استقرار پلیس در چهار پایگاه زمستانی چهارمحال و بختیاری

رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری هدف از اجرای رزمایش مشترک طرح زمستانی را استقرار نیروهای امدادی در مناطق کوهستانی و راهدارخانه‌های بین راهی در کنار عوامل راهداری، اورژانس، هلال احمر و خدمت رسانی به مردم در زمان بارش باران و برف عنوان کرد.

سید غلامعلی نوربخش افزود: نیروهای پلیس در چهار پایگاه شامل گردنه خُلَک مسیر شهرکرد – سورشجان، گردنه گوشنگلی مسیر بروجن- لردگان، گردنه چری در مسیر صمصامی – بازفت و گردنه بره‌مُرده در مسیر ناغان – کارون ۴ مستقر هستند.

وی اظهار داشت: نیروهای پلیس افزون بر استقرار در پایگاه‌های ثابت در پایگاه‌های موقت از جمله راهدارخانه نوحه در مسیر باباحیدر – چلگرد و گردنه شاه‌منصوری نیز با بیشترین نیرو و امکانات به صورت شیفتی حضور دارند.

۴۲ گروه راهداری آماده خدمت‌رسانی به مسافران

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: در زمان حاضر ۴۵۰ نیروی راهداری در قالب ۴۲ گروه آماده خدمت‌رسانی به مسافران هستند.

روح‌الله غلامی با اشاره به استقرار ۴۲ راهدارخانه در محورهای مختلف ارتباطی چهارمحال و بختیاری افزود: ۳۱ باب از این راهدار خانه‌ها ثابت و ۱۱ باب سیار است.

وی اظهار داشت: در زمان حاضر ۳۰۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری برای فصل زمستان در چهارمحال وبختیاری در حالت آماده باش قرار دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: از این تعداد ۵۴ دستگاه ماشین آلات سبک، ۱۲۹ دستگاه ماشین‌آلات نیمه سنگین و۱۱۷ دستگاه ماشین آلات سنگین آماده خدمت‌رسانی در فصل زمستان است.

وی با بیان اینکه ۱۲ هزار تن شن و نمک برای روزهای برفی تامین شده است اظهار داشت: ۳۰ هزار تن شن و نمک جهت خرید در دستور کار است.

غلامی از مسافران خواست برای اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌ها از سامانه ۱۴۱ استفاده کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۴ پایگاه امداد و نجات ثابت و موقت شامل ۱۳ پایگاه جاده‌ای، پنج پایگاه کوهستانی، چهار پایگاه موقت، تیم واکنش سریع و تیم “آنست” در استان برای اجرای طرح ملی امداد و نجات زمستانه در آماده‌باش به سر می‌برند.

مسعود مثنوی افزود: جمعیت هلال احمر ۶۶ دستگاه خودروی امدادی شامل ۲۳ آمبولانس، ۱۳ خودروی نجات و ۳۰ خودروی سبک و سنگین در چهارمحال و بختیاری فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۱ مرکز در مراکز شهرستان‌ها اظهار داشت: در هر شبانه روز قریب به ۲۰۰ نفر در کشیک‌های امدادی ۱۱۲ نفر مستقر و آماده پاسخگویی در حوادث هستند.

مثنوی افزود: علاوه بر امدادرسانی به خودروها و آسیب‌دیدگان، خدمات دیگری از جمله توزیع بسته غذایی و اسکان اضطراری در راه ماندگان با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در طرح امداد و نجات زمستانه در نظر گرفته شده است.

وی همچنین کاهش سفرهای غیرضروری و همراه داشتن البسه گرم و غذا در حین سفر را متذکر شد و گفت: شماره ۱۱۲ ندای امداد به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به هم‌

وطنان در استان است.

source

توسط mohtavaclick.ir