نمایشگر تمام آل‌این‌وان‌ها از نظر دقت رنگی نیز قابل قبول ظاهر می‌شوند؛ اما اختلاف عملکرد اندکی هم با یکدیگر دارند. گرین بین پنج محصول، تنها آل‌این‌وانی است که ۱۰۰ درصد فضای رنگی sRGB را پوشش می‌دهد؛ اما رنگ‌های مایا از همه دقیق‌تر و به حالت خنثی نزدیک‌تر هستند. رنگ تولیدشده در بقیه‌ی آل‌این‌وان‌ها تمایل زیادی به سردی دارد و مقادیر رنگ آبی تولیدشده در آن‌ها، بدون در اختیار داشتن ابزار اندازه‌گیری و با چشم هم کاملا قابل تشخیص است.

مایا دقیق‌ترین رنگ‌ها را تولید می‌کند و گرین بیشترین پوشش‌دهی فضای رنگی را دارد

تمام آل‌این‌وان‌های مورد بررسی، به دو اسپیکر برای تولید صدای استریو مجهز هستند؛ اما خروجی صدای خیلی متفاوتی دارند. یونیوو با حجم صدای بسیار پایین، بدترین تجربه‌ی صوتی را ارائه می‌کند. در سمت مقابل، از اسپیکرهای آل‌این‌وان مسترتک صدایی با شفافیت و حجم بالا به‌گوش می‌رسد که باعث می‌شود تقریبا بهترین عملکرد صوتی را بین پنج محصول مدنظر داشته باشد.

در سوی دیگر میدان، از بین پنج مدل آل‌این‌وان، دستگاه گرین فاقد وب‌کم است و از بین چهار مدل دیگر هم تنها آل‌این‌وان مایا در کنار وب‌کم از سیستم تشخیص چهره‌ی ویندوز هِلو برای احراز هویت استفاده می‌کند، بنابراین می‌توانید با چهره خودتان و بدون نیاز به وارد کردن پسورد، وارد ویندوز شوید.

تنها آل‌این‌وان مایا امکان تشخیص چهره با ویندوز Hello را در اختیار می‌گذارد

به‌جز آل‌این‌وان مایا که با توجه به مشخصات درج شده در سایت سازنده، از وبکم با قابلیت تصویربرداری FHD استفاده می‌کند، نتوانستیم اطلاعاتی در مورد کیفیت تصویربرداری سایر وبکم‌ها به‌دست بیاوریم. متاسفانه نقص اطلاعات فنی در مورد محصولات، یکی از نقاط ضعف اصلی در وبسایت شرکت‌های سازنده‌ی داخلی به‌حساب می‌آید که باعث می‌شود کاربر پیش‌ازخرید نتواند اطلاعات دقیقی از محصولات در دسترس، به دست بیاورد.

تجربه‌ی ما از عملکرد وب‌‌کم‌ها، نشان از برتری کیفیت تصویر وب‌کم مایا دارد. بین این چند مدل، تنها آل‌این‌وان‌های مسترتک و مایا به یک چراغ کنار وبکم برای نشان دادن وضعیت فعال یا غیرفعال بودن وبکم مجهز هستند.

کالبدشکافی سخت‌افزاری

در مقاله‌ی پیش‌رو، با رویکرد مقایسه‌ای به‌سراغ بررسی آل‌این‌وان‌ها رفته‌ایم؛ بنابراین خالی از لطف نیست اگر به‌جز ذکر مشخصات فنی و صحبت در مورد عملکرد، دستگاه‌ها را کالبدشکافی کنیم و با چیدمان سخت‌افزار آن‌ها هم آشنا شویم.

کالبدشکافی و مشخصات فنی آل‌این‌وان یونیوو

برای باز کردن قاب پشتی آل‌این‌وان یونیوو، تقریبا دردسر خاصی نداشتیم و حتی نیاز به پیچ‌گوشتی هم پیدا نکردیم. برای پیچ‌کردن قاب پشتی از پیچ‌های مخصوصی که در کیس‌های کامپیوتر دیده‌ایم استفاده شده است تا بتوان با دست راحت آن‌ها را باز و قاب پشت دستگاه را جدا کرد.

متاسفانه چیدمان داخلی سخت‌افزار یونیوو چندان به‌هیچ‌وجه منظم و تمیز نیست و درهم‌تنیدگی کابل‌ها و قطعات، نمای نامناسبی به قلب آل‌این‌وان یونیوو بخشیده‌اند. نکته‌ی مهم دیگری که در مورد سخت‌افزار یونیوو به‌چشم می‌آید، جای گرفتن مادربرد دستگاه روی بدنه‌ی پلاستیکی دستگاه و نبود قاب یا محفظه‌ی فلزی برای محافظت از مادربرد در مقابل الکتریسیته‌ی ساکن و امواج الکترومغناطیسی است.

source

توسط mohtavaclick.ir