حسین افشین، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در اختتامیه نمایشگاه «ایران ساخت» در گفت‌وگوی زنده با شبکه یک سیما شرط پیشرفت شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی را فروش محصول دانست و گفت: «مذاکره با شرکت‌های خارجی باعث می‌شود بازار فروش شرکت‌های ما محدود به داخل نباشد و یک بازار و شبکه فروش جدید ایجاد کنیم. علاوه بر این کیفیت محصولات ما هم رقابتی می‌شود. بسیاری از شرکت‌های خارجی با تیم‌های فنی و کارشناسی به نمایشگاه آمده بودند و ارزیابی‌شان این بود که محصولات ما همپای کشورهای آمریکایی و اروپایی تولید می‌شود.»

او درباره دعوت نماینده‌های کشورهای مختلف به نمایشگاه «ایران‌ ساخت» گفت: «ما امسال برای اولین بار تقریبا همه سفرای کشورهای مختلف را به نمایشگاه دعوت کردیم و چند سفیر هم تشریف آوردند. شرکت‌های خارجی هم امسال در کنار شرکت‌های داخلی در نمایشگاه حضور داشتند و در مذاکرات بین این شرکت‌ها چندین فروش محصول داشتیم.»

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مورد حمایت از هسته‌های پژوهشی در بنیاد ملی نخبگان گفت: «ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سعی کرده‌ایم هسته‌های پژوهشی که در بنیاد ملی نخبگان پیگیری می‌کنیم محصول‌محور و تقاضا‌محور باشد.»

او ادامه داد: «از حدود ۲۴۰ هسته پژوهشی حمایت می‌کنیم و این حمایت به صورت صددرصد توسط معاونت علمی و فناوری صورت می‌گیرد. سرریز این حمایت‌ها در آینده شرکت‌های دانش‌بنیان کوچک می‌شود.»

افشین درباره دیدگاه جدید معاونت علمی اضافه کرد: «ما قصد داریم در معاونت علمی و فناوری دیدگاه جدیدی ایجاد کنیم. ما شرکت‌های دانش‌بنیان را مثل یک جریان می‌بینیم. ممکن است تجهیزاتی که امروز دانش‌بنیان هستند و در دانشگاه‌ها می‌بینیم، چند سال دیگر اصلا دانش‌بنیان نباشند. جریان دانش‌بنیان باید همیشه زنده و پویا باشد.»

به گفته افشین جریان دانش‌بنیانی باید همیشه زنده و پویا باشد. او ادامه داد: «محدوده حمایت ما ۵ ساله است و اینطور نیست که ناگهان بگوییم این محصول دیگر دانش‌بنیان نیست و از آن حمایت نکنیم. ما برای سال‌های دیگر هم همین برنامه را داریم و سعی می‌کنیم علاوه بر کمک در قسمت بازار، کمک کنیم محصولات سال بعد نسبت به امسال نوآورانه‌تر باشند.»

source

توسط mohtavaclick.ir