به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این گنجینه در منطقهای قرار دارد که به ثروت معدنی غنی خود شناختهشده است، اما اکنون ثابتشده است که این منطقه بسیار غنیتر از آن چیزی است که قبلاً پیشبینی میشد. گویا دانشمندان این معدن را «ابر غول» نامیدهاند؛ این اصطلاح زمانی استفاده میشود که معدنی نهتنها میلیونها، بلکه میلیاردها اونس طلا را در خود جایداده و از ذخایر شناختهشده در سراسر جهان پیشی بگیرد.
همه معادن طلا عنوان ابرمعدن را کسب نمیکنند. این نوع از معادن طلا، مجموعههایی از طلای طبیعی هستند که در شرایط خاصی شکل میگیرند. این شرایط میتواند منجر به حجمی از طلا شود که بسیار بیشتر از حجم معمول موجود در سایر معادن است. این معدن که اخیراً در چین کشفشده است، تقریباً ۶۰۰ میلیارد یوان یا ۸۳ میلیارد دلار آمریکا ارزش دارد.
با توجه به مقایسههای صورت گرفته، این معدن حتی از معدن ۹۰۰ تنی آفریقای جنوبی، ارزش بیشتری دارد. لازم به ذکر است که معدن آفریقای جنوبی، مدتها به خاطر ثروتهای خود مشهور بوده است.
شبکه رگهای پنهان
اداره زمینشناسی استان هونان کشف ۴۰ رگه طلا را تائید کرده است که در عمق حدود ۲ کیلومتری زیر سطح زمین کشیده شدهاند. هر یک از این رگهها مانند یکرشته باریک گنج هستند که در لایههای سنگ باستانی پیچیدهاند. پیشازاین تصور میشد که این ۴۰ رگه طلا در میدان طلای وانگو حاوی حدود ۳۰۰ متریک تن طلا هستند.
اما مدلسازیهای بعدی نشان داد که این معدن احتمالاً حجم طلای بیشتری را در خود جایداده است و احتمالاً تا عمق سه کیلومتری آن طلا وجود دارد. با توجه به گفته کاوشگران، طلای موجود در سنگهای این معدن، بهراحتی قابلمشاهده هستند.
کیفیت و عیار سنگ معدن
هر تن متریک سنگ معدنی که از این منطقه حفر میشود ممکن است حاوی ۱۳۸ گرم (نزدیک به ۵ اونس) طلا باشد. کارشناسان سنگ معدن معادن زیرزمینی را درصورتیکه حاوی بیش از ۸ گرم باشد عیار بالا میدانند، بنابراین عیار هر تکه از سنگهای این معدن بسیار بالاتر از یافتههای معمول است.
چین پیشازاین هم جایگاه مهمی را در بازار طلا به خود اختصاص داده بود؛ اوایل سال ۲۰۲۴ گفتهشده بود که ذخایر آن بیش از ۲۰۰۰ تن است. اخبار مربوط به این کشف باعث افزایش بیشتر قیمت طلا شده و برافزایش تقاضا در سراسر جهان افزوده است.
یافتن ذخایر طلا سختتر است
طلا یک منبع محدود است و این به این معنی است که تنها مقدار مشخصی از آن روی زمین وجود دارد. تاکنون، انسانها در طول تاریخ حدود ۵۳۰۰۰ تن طلا استخراج کردهاند و کارشناسان بر این باورند که ۵۰۰۰۰ تن دیگر نیز در زیرزمین پنهانشده و در انتظار یافتن آن هستند. بااینحال، دسترسی به این ذخایر جدید در مقایسه با معادن قدیمیتر و در دسترس تر، اغلب سختتر است و استخراج آنها گرانتر است.
بهعلاوه، مقررات زیستمحیطی و فشار برای شیوههای پایدارتر استخراج طلای جدید را چالشبرانگیزترمی کند. درنتیجه، آینده استخراج طلا نهتنها به کشف منابع جدید، بلکه به بهبود فناوری استخراج و افزایش تلاشهای بازیافت برای همگام شدن با تقاضا بستگی دارد. برخی از محققان فکر میکنند ممکن است بشریت به نقطهای نزدیک شود دیگر منابعی برای کشف و دستیابی وجود نداشته باشد، این در حالی است که برخی از افراد هنوز به این نتیجه نرسیدهاند که پایان منابع نزدیک است.
source