به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از وزارت آموزش وپرورش، سیدمصطفی آذرکیش روز دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی هدایت تحصیلی ضمن اشاره به دوره نوجوانی به عنوان دوره هویت یابی و استعدادیابی اظهار کرد: یکی از موثرترین انتخابهای فرزندان ایران اسلامی در طول دوران زندگی، انتخاب رشته تحصیلی است که باید با برنامه ریزی درست از آسیبهای آن پیشگیری کرده و شادابی، نشاط، پویایی و تحرک در کلاس درس را موجب شد.
وی افزود: در برنامهریزی مسائل کلان مانند هدایت تحصیلی دانش آموزان باید به تمام جوانب و زوایای مختلف مانند سوابق تحصیلی، علایق فردی، نظرات معلم و عوامل اداری و آموزشی مدرسه و همچنین شرایط موجود جامعه توجه کرد تا به نحو مطلوبتری این امر انجام شود.
وی در ادامه گفت: اجرای یک هدایت تحصیلی مناسب با همکاری سایر دستگاهها دولتی و غیردولتی میسر شده و باید در این مسیر برای پیشرفت ایران عزیز اسلامی اتحاد و همدلی از اهمیت بالایی برخوردار است.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش به بررسی آسیب شناسی هدایت تحصیلی سالهای قبل اشاره کرد و افزود: مشکلات و خطاهای سالهای گذشته در موضوع هدایت تحصیلی باید مرتفع شده و برای انتخاب رشته مطلوب برنامهریزی کرد.
آذرکیش در پایان ضمن تاکید بر موضوع مهارت آموزی تصریح کرد: مهارت آموزی و اشتغال دانش آموزان از رویکردهای اصلی و مهم وزارت آموزش و پرورش بوده و در برنامهریزی برای هدایت تحصیلی باید به این موضوع توجه اساسی داشت.
source