اعلام آمادگی نصر تهران در جهت توانمندسازی بیشتر زنان در حوزه فناوری

جمعی از زنان پیرامون مشکلات موجود در حوزه اقتصاد دیجیتال با ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونین وی گفت و گو کردند.

به گزارش خبرگزاری آنا، بهناز آریا، نایب رئیس هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران به عنوان یکی از حاضران این نشست به نمایندگی از نصر تهران اعلام کرد که در سازمان این آمادگی وجود دارد تا در هر مدل و ساختاری که مورد توافقی طرفین باشد، بستر و زمینه توانمندسازی هرچه بیشتر زنان در حوزه فناوری فراهم شود.

آریا پیرامون دغدغه‌های طرح شده در این نشست می‌گوید: «بانوان مشکلات موجود در حوزه فعالیت خود را مطرح کردند. البته بیشتر مشکلات طرح شده در تمامی شاخه‌ها و فارغ از بحث جنسیت بود. مشکل فیلترینگ و پهنای باند، موضوع اتعدد و چالش‌های اخذ مجوزها، مسئله تخصیص ارز، موضوع کمبود نیروی انسانی متخصص، تاکید بر موضوع آموزش و جانشین‌پروری در حوزه زنان از جمله موضوعات طرح شده در این نشست بود».

به گفته‌ی او اغلب دغدغه‌ها مشهود است و به نظر می‌رسد گرچه نقش فناوری و اقتصاد دیجیتال در حل مشکلات انکارناپذیر است، اما آنچنان که باید به آن به عنوان اولویت پرداخته نمی‌شود؛ «مثلا اینکه در حوزه هوش مصنوعی و ارتقای بلوغ دولت الکترونیک و افزایش کارآمدی آن، روش درستی در جهت کاهش مشکلات اتخاذ نمی‌شود و طبیعتا این موضوع دغدغه‌ای جدی است».

نایب رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران ادامه می‌دهد: «بخشی از این نشست به طرح موضوعات مربوط به اخذ مجوز‌های افتا مربوط بود. وزیر از پیش در این زمینه وعده همکاری داده بودند و بخشی از این همکاری نیز در حال انجام است. اما در این نشست مطرح شد که مشکل شماره یک شرکت‌ها در حوزه افتا همچنان وجود دارد. وزیر در پاسخ ضمن وعده‌ی پیگیری سریع مشکل بخش خصوصی در اخذ مجوز‌های افتا گفتند که در نشست بعدی اولین موضوعی که طرح خواهد شد ارائه گزارش از اقداماتی است که در جهت حل مشکل این مجوز‌ها در وزارتخانه انجام شده است».

آریا توضیح می‌دهد ایجاد بستری ویژه‌ی زنان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباط آن با جوامع مشابه در دنیا با عنوان Women in Tech موضوع دیگری بود که در این نشست مطرح شد: «درخواست این بود که این بستر حمایت نهاد‌های بالادستی و همچنین هم افزایی با سایر تشکل‌ها را به همراه داشته باشد. تا جایی که با فرهنگ سازی و آموزش و جانشین‌پروری در این حوزه بتوانیم سهم بانوان را در حوزه فناوری و پخدمات فنی و مهندسی در کشور و بازار کار خصوصا در رده‌های تصمیم گیری و راهبری افزایش دهیم. این موضوع با استقبال حاضران همراه شد».

گفتنی است در این نشست مقرر شد که این جلسات مستمر بوده و در جلسات آتی گزارش اقدامات طرح شده در نشست‌های پیشین ارائه شود.

source

توسط mohtavaclick.ir