به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مزیدی دادستان بافق در حاشیه بازدید سرزده از سه واحد صنعتی این شهرستان، گفت: بازدیدهای محسوس و نامحسوس ادامه دارد و در این بازدید ها، رعایت نکات بهداشتی، کنترل آلایندگی، بهداشت کارگری، استفاده از کفش، لباس و ماسک مناسب و تجهیزات ایمنی مورد بررسی قرار میگیرد که طبق قانون کار، کارفرمایان باید این موارد را رعایت کنند.
وی افزود: در این بازدید، یکی از واحدهای آلاینده، ۱۵ روز تعهد کاری داد تا نواقص کنترل آلایندگی را رفع کند چراکه در غیر این صورت، برای آن واحد پرونده تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع داده میشود.
دادستان بافق ادامه داد: یکی از واحدها نیز علی رغم اخطارهای قبلی از سوی محیط زیست برای رفع آلایندگی، اقدامی صورت نداده بود که مکلف شد تا رفع نواقص تعطیل شود.
مزیدی بیان کرد: برخی واحدها مشکل کمبود آب برای رفع آلایندگی و غبار حاصل از کار را بیان کردند که این مسئله را باید خودشان با استفاده از طرحهای موجود رفع کنند.
وی افزود: توقف کارهای تولیدی در دستور کار نیست، اما اگر آلایندگی بالایی داشته باشند به شدت با این واحدها برخورد میشود.
خواجه رییس محیط زیست بافق گفت: در شهرستان بافق چهار واحد سنگ شکن، خردایش سنگ و پرعیارسازی فعال است.
وی افزود: واحدهای صنعتی در صورت تداوم آلایندگی در لیست صنایع آلاینده قرار میگیرند و اقدامات قانونی از جمله تعطیلی، مهر وموم و جریمه نقدی در انتظار آنها است.
خواجه بیان کرد: واحدهای خردایش و سنگ شکن باید الزامات قانونی را رعایت کنند چراکه سنگ شکنها بالاترین آلایندگی را دارند.
وی گفت: فیلترگذاری، استفاده از مه پاش، آب زنی و پوش کشی روی سَرَندهها از روشهای کنترل آلایندگی است.
خواجه بیان کرد: درخواستی که از مجتمعها داریم این است که پیمانکارهای زیر مجموعه هایشان به صورت مجزا در سامانه محیط زیست باشند تا واحد اصلی با جریمه سنگین روبه رو نشوند و با خود واحد آلاینده برخورد شود.
source