مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث‌فرهنگی در نشست مجازی کارشناسان ارشد مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ACD، گزارشی از دستاورد‌های این نهاد را که با تلاش ایران به عنوان رئیس کمیته گردشگری و فرهنگ ACD در سال ۲۰۲۴ بدست امد مطرح کرد.

تهیه پیش‌نویس نقشه راه گردشگری کشورهای مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مسلم شجاعی به عنوان رئیس کمیته گردشگری و فرهنگ ACD در نشست برخط کارشناسان ارشد مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا گفت: کشور‌های عضو دارای پیوند‌های نزدیک فرهنگی و تاریخی با یکدیگر هستند و قابلیت‌های فراوان این کشور‌ها در همه حوزه‌ها از جمله اقتصاد، زمینه‌های متعددی را برای همکاری دو جانبه فراهم کرده است که صنعت گردشگری از جمله مهم‌ترین آنهاست.

او با اشاره به اینکه ایران در زمینه همکاری‌های گردشگری در ACD تلاش کرده است تا مشارکت پررنگ و فعالی داشته باشد، تصریح کرد: انتخاب شهر همدان به عنوان پایتخت گردشگری مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا در سال ۲۰۱۸ و میزبانی اجلاس وزرای گردشگری در تبریز در سال ۱۳۹۵ و برگزاری نشست وزرای گردشگری در همدان در سال ۱۳۹۷ با هدف تبادل تجارب اقتصادی و تاکید بر حضور فعال بخش‌های خصوصی و همکاری کشور‌های عضو در معرفی قابلیت‌های گردشگری یکدیگر موثر بوده و موجب شکل‌گیری همکاری‌های عمیق در میان بخش خصوصی فعال در گردشگری کشور‌های عضو نیز شده است.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی با اشاره به اینکه یکی از رویکرد‌های اصلی ما تلاش برای نظم بخشیدن به مستندات این مجمع در ۵ سال آینده است، یادآور شد: پیش‌نویسی برای نقشه راه گردشگری در کشور‌های عضو مجمع توسط ایران آماده شده است. این پیش‌نویس در نشست تخصصی که با حضور و مشارکت نمایندگان بیش از ۳۰ کشو عضو در تاریخ ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۴ به صورت آنلاین برگزار شد، بررسی و نهایی شده است.

او خاطر نشان کرد: نقشه راه گردشگری ACD مشتمل بر ۷ محور اصلی شامل مواردی از جمله گسترش همکاری‌های گردشگری، دسترسی آسان برای گردشگری، ترویج گردشگری، فناوری‌های نوآورانه در خدمات گردشگری، توانمندسازی نیروی انسانی در حوزه گردشگری، گردشگری پایدار و نیز ایجاد شبکه‌های کسب و کار گردشگری بوده است. همچنین ۲۱ فعالیت برای این محور‌ها شناسایی شده است تا کشور‌های عضو به عنوان اقدام انجام دهند.

شجاعی در ادامه با اشاره به اینکه پیرو ریاست دوره‌ای ایران در سال جاری، شهر یزد به عنوان پایتخت گردشگری ACD در سال ۲۰۲۴ انتخاب شد، افزود: با توجه به اهمیت نقش بخش خصوصی در ارتقای سطح تعاملات گردشگری بین کشور‌های عضو و همچنین شعار آسیای پیوسته‌تر و توانمندتر از طریق فناوری‌های جدید و در حال ظهور، ایران پروژه ایجاد شبکه‌های فعالین حوزه گردشگری از جمله شبکه تورگردانان و راهنمایان گردشگری را در میان بخش خصوصی کشور‌های عضو ACD پیشنهاد داده است.

در پایان این نشست برخط، رئیس ایرانی کمیته گردشگری و فرهنگ ACD ایران از کشور‌های عضو دعوت کرد تا در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران و صنایع وابسته که قرار است ۲۳ تا ۲۶ بهمن برابر با ۱۱ تا ۱۴ فوریه ۲۰۲۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران برگزار شود، شرکت فعال داشته باشند.

source

توسط mohtavaclick.ir