در سی و یکمین دوره نظری هیات معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی؛

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری روز سه شنبه در سی و یکمین دوره نظری هیات معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی که در دانشگاه افسری امام علی (ع) نزاجا برگزار شد، با اشاره به اقدامات ارتش در دوران حساس پس از پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: روز ۲۹ فروردین‌ماه، سالروز تأیید ولایت‌مداری و اسلامی بودن ارتش توسط حضرت امام خمینی (ره) است؛ روزی که به عنوان مبدأ حرکت ارتش از پادگان‌ها در اقصی‌نقاط ایران اسلامی برای مبارزه با ضدانقلاب درنظر گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: ارتش پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و حتی پیش از روز ۲۹ فروردین، همواره در تأمین امنیت کشور و دفاع از ایران اسلامی، تا پای جان و با تمام توان حضور داشته است. اگرچه به سبب برخی مسائل سیاسی آن مقطع زمانی، طیفی از دولت‌مردان نگاه مثبتی به ارتش نداشتند، اما صدور فرمان مبارک حضرت امام خمینی (ره)، مهر تأییدی بر ولایی و اسلامی بودن ارتش زد و روح تازه‌ای را در کالبد این سازمان نظامی دمید.

فرمانده نیروی زمینی ارتش، در ادامه با اشاره به نقش نیروی زمینی ارتش در سازماندهی نظم و امنیت ملی در دوران پس از انقلاب تصریح کرد: نیروی زمینی محوری ارتش تا قبل از شروع رسمی جنگ در تاریخ ۳۱ شهریورماه سال ۱۳۵۹، بیش از ۱۶۰ عملیات نظامی را به انجام رساند. علاوه بر آن ارتش در تعلیم، ترویج و تربیت دیگر نیرو‌های نظامی حافظ امنیت کشور و پاسدار استقلال ایران اسلامی، همچون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج نیرو‌های مردمی، نقش مؤثری ایفا کرد و افرادی نظیر شهیدان امان‌اللهی و کلاهدوز، هم برای ارتش و هم برای سپاه، از افتخارات و نوابغ نظامی محسوب می‌شوند.

سرتیپ حیدری ادامه داد: تعلیم و تربیت امور و اصول نظامی به نیرو‌های داوطلب و بسیج مردمی نیز از دیگر دستاورد‌های ارتش در دوران هشت سال دفاع مقدس است؛ امری که در کنار نبرد شبانه روزی علیه رژیم بعث عراق، هیچ‌گاه کم‌اهمیت شمرده نشد و ارتش همواره با بهترین و دلسوزانه‌ترین روش‌ها، دوشادوش دیگر نهاد‌ها و نیرو‌های نظامی و انتظامی به حراست از ایران اسلامی پرداخت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش، در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به رشادت رزمندگان نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: در دوران هشت سال دفاع مقدس، نیروی زمینی ارتش در نزدیک به بیش از ۱۵۰۰ کیلومتر مرز زمینی غرب کشور، از خلیج فارس تا «دالامپرتاغ» در استان آذربایجان‌غربی، موسوم به سه‌مرزی ایران، عراق و ترکیه، عملیات‌های متعددی را انجام داد و افتخارات زیادی را رقم زد.

وی افزود: نیروی زمینی ارتش، نقش بسیار پررنگ و مهمی در تضعیف توان زمینی دشمن، زمین‌گیر کردن آنها و سپس به عقب راندن نیرو‌های بیگانه در هشت سال دفاع مقدس داشت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش، با اشاره به آن‌که پیروزی، به معنای ناکام گذاشتن دشمنان در دست‌یافتن به اهداف پیش‌بینی‌شده است، تصریح کرد: اسناد تاریخی و مستندات متعدد ایران معاصر نشان می‌دهند که نیرو‌های دشمن که خواهان تصرف استان خوزستان و سپس یورش به تهران و در اختیار گرفتن نظم و اداره کشور، در مدت زمان بسیار کوتاهی بودند، نتوانست به این امر دست پیدا کند. این مهم جز به فضل پروردگار و تلاش همدلانه تمام نیرو‌های انقلابی و ولایی کشور، به ویژه نیروی زمینی ارتش و دیگر نیرو‌های همکار به دست نیامد.

وی ادامه داد: مقاومت دلیرانه و سرسختانه نیروی زمینی ارتش، در طول سلسله‌نبرد‌های دوران دفاع مقدس، به ویژه ناکام گذاشتن دشمن در رسیدن به اهداف کوتاه‌مدت و ناتوانی در تصرف استان خوزستان، نتیجه حماسه‌آفرینی‌های بدیع و صلابت اراده نیروی زمینی ارتش است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش یادآور شد: افتخارات به دست آمده توسط نیروی زمینی ارتش، بلاشک نتیجه همکاری، همدلی و همراهی برادرانه، دلاورانه و ایثارگرانه دیگر نیرو‌های چهارگانه ارتش و سایر نیرو‌های مسلح کشور است؛ به همان‌گونه که نیروی دریایی کشور، در اوایل جنگ، توان دریایی عراق را مضمحل و نیروی هوایی نیز فقط در طی یک عملیات هوشمندانه و خلاقانه، با ۱۴۰ فروند جنگنده، توانست قدرت هوایی عراق را تا حد زیادی زمین‌گیر و تضعیف کند. تمام این موارد، همان عظمت ارتش است که همواره مورد تأیید و تأکید قرار دارد.

source

توسط mohtavaclick.ir