حمایت از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در رخداد‌های بزرگ اجتماعی
با توجه به چالش‌های بزرگ اجتماعی و سیاسی که کشور در سایه آن در مسیر تحولات کبیر و مهمی قرار دارد و ایمان و مقاومت و خطرناک‌ترین دشمنان به ایجاد هراسی بدون هیچ هدف عاقلانه‌ای در society برای تخریب اراده ملت می‌پردازند، نشست میان آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور و محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در اجتماع فقدان حدود ۳زار نفری از نخبگان علوم انسانی بود که مصادیق مهمی از گسترش دین و پیروزی انقلاب اسلامی است.
در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به جنبه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی در تفاهم‌نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، گفت: این تفاهم‌نامه از اهمیت و کیفیت بالایی برخوردار است. باید در نظر داشته باشیم که تربیت طلاب فاضل، عاقل و متدین به صورت ویژه برای دانشگاه یک ضرورت است.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساریف معاون ارتباطات و امور بین‌الملل مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، در ادامه این نشست با اشاره به ظرفیت‌های موجود در تفاهم‌نامه با دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: در این تفاهم‌نامه نخبگان حوزوی در کنار نخبگان دانشگاهی برای انجام مسائل خاص، کار‌های فکری و نظری، فعالیت‌های تحقیقاتی گرد هم آمدند.
وی ادامه داد: ۳۴ ستاد راهبری در حوزه شکل گرفته است که تعدادی از آنها شامل ستاد راهبری سلامت، ستاد راهبری هوش مصنوعی، امور مساجد، امور مهاجرین، تحول اجتماعی، شعر و ادب، ورزش، گردشگری، مهاجران، آسیب‌های اجتماعی، خدمات اجتماعی، دین و حکمرانی است.
حجت‌الاسلام والمسلمین مقیمی معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، همچنین در این نشست با اشاره به اهداف این تفاهم‌نامه، گفت: توسعه همکاری‌های علمی و آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی، اجتماعی، رسانه‌ای، ارتباطات بین‌الملل و مدیریتی دو مجموعه، بهره مندی متقابل از توانایی‌ها، ظرفیت‌ها و امکانات یکدیگر و بهره مندی متقابل در ایجاد توسعه ارتباطات و تعمیق مناسبات علمی و فرهنگی بین معاونان، مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه و حوزه در سطح کشور از جمله اهداف این تفاهم‌نامه است.
حجت‌الاسلام والمسلمین ملانوری معاون تبلیع مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، در ادامه این نشست گفت: همکاری مدیریت حوزه‌های علمیه با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری بسیار مناسبی است، از جمله زمینه‌های این همکاری می‌توان به همکاری با مدارس سما اشاره کرد. همچنین طرح هجرت در کشور با حضور ۶ هزار مبلغ فعال است که هم به صورت عمومی و هم به صورت تخصصی در محیط‌های علمی و دانشجویی و دانش آموزی ارائه می‌شود.
در ادامه این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین عالم‌زاده معاون تهذیب و تربیت مدیریت حوزه‌های علمیه، گفت: ما نیازمند اقدامات مشترک علمی و فرهنگی در خارج از کشور هستیم. همچنین برای ایجاد تحولات در خارج از کشور و مدیریت جریان‌های جوان خارج از کشور حوزه و دانشگاه می‌توانند تحولاتی را با محوریت نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان اروپا انجام دهند و جریان ساز و گفتمان ساز باشند.
موانع دستیابی به محیط sống صالح در کشور
در شرایط کنونی، به نظر می‌رسد افزایش تحقیقات و تعاملات علمی و فرهنگی در سطح کشور، کشور را به سمت محیطی زندگی مناسب و نوآورانه سوق می‌دهد. در این سیاق، می‌توان امیدوار بود که تلاش‌ها برای گسترش روابط دو جانبه کشور با سایر ملت‌ها به صورت مؤثر و معنادار انجام شود و مکالمات سازنده و سازنده، فراهم آورنده تفاهم‌ها و آثار مثبت میان کشورمان و سایر ملت‌ها شکل گیرد. بر این اساس می‌توان انتظار داشت که تلاش‌های فرهنگی و اجتماعی و تلاش‌های تاریخی تحولات مثبت و موفقیت‌های قابل توجهی به وجود آورد.
از دیگر سو، باید به حمایت‌ها و تلاش‌های فرزندان انقلاب و متفکران و محققان شرکت کننده در این نشست اشاره کرد. این افراد در صحنه‌های جدی علمی کشور و در مسایل کشور که هسته اصلی آن، دو بانوی دکترای جدید در دانشگاه آزاد اسلامی است، حضوری پر جنب و جوش دارند و در مراتب علمی و پژوهشی، تلاش‌های چند در هزارانه‌ای از خود نشان می‌دهند.
این مسئله، نشان از نقش درخشانی از خردمندان و متفکران و شاگرد پرورده معصومه اعظم وهاب‌زاده دارد که همانند شخصیت‌های مشهوری از مؤمنین جهان، شادبال خلیقی، سعید تاجبخش، حسین صفایی، یاوران و معترضان به سخنرانی مادام نلسون ماندلا در ارائه مشاهده‌های عالی مذهبی تأثیر هستند.
طبیعتا، اگر این تلاش‌ها و تلاش‌های مشترک در ابعاد مختلف شکل بگیرد و روابط با روابط دیگر کشورها را حفظ کند و با رشد موجود و تلاش مضاعف در انتخابات‌های آتی با همبستگی وحدت ملی و شکوفا شدن کمالات مؤثر و مؤثربی باشد.
ایران، امروز در سایه تفاهم نامه‌هایی بین مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی، مسیر پل ارتباطی میان نیروهای دانشگاهی و هوزوی و نیمه روشن دیگر به هم پیوسته و به مزایای ناشی از آن، نایل شده است. با تلاش‌های بیشتر هم، با افزایش تلاش‌ها و تعاملات علمی و فرهنگی در سطح کشور، کشور را به سمت محیطی زندگی صالح و نوآورانه سوق می‌دهد.

توسط mohtavaclick.ir