به گزارش گروه فرهنگ و شهادت پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان»؛ شهید رمضان حسین‌خانی  روز ۱۹رمضان سال ۱۳۴۱، روستای زیبا و سرسبز گنجان شاهد تولد کودکی زیبارو در خانواده حسین‌خانی بود، خداکرم و رقیه پدر و مادر این کودک  به میمنت تولد فرزندشان در ماه مبارک رمضان، نام «رمضان» را برای کودک دلبند خود انتخاب کردند.

رمضان که فرزند دوم خانواده بود در حالی پا به این دنیا گذاشت که خانواده وی به دلیل مشکلات، سختی‌ها و تنگناهای اقتصادی، در وضعیت معیشتی نامناسبی به سر می‌بردند به طوری که پدر مجبور بود در خارج از فصل کشاورزی جهت تامین بخشی از معاش خانواده به شهرهای کرمان و بندرعباس جهت کارگری ساختمانی عزیمت نماید.

رمضان تا پایان دوره ابتدایی در روستای محل تولد و دوره راهنمایی را در روستای همجوار (سیه‌بنوئیه) گذراند و با آغاز جنگ تحمیلی و تشکیل سپاه پاسداران به عضویت این نهاد درآمد و هم‌زمان با خدمت در سپاه پاسداران، موفق به اخذ دیپلم گردید.

این شهید به همراه دو برادر خود (محمد و حسین) در جبهه‌های دفاع مقدس حضور یافت و پس از رشادت‌های بسیار در حالی که فرماندهی یک گروهان را برعهده داشت، در تاریخ ۶ مرداد ۱۳۶۲  در منطقه ی عملیاتی مهران، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

پیکر مطهر این شهید به مدت ۴۰ روز به دلیل ناشناس ماندن، به شهرهای مختلف کشور فرستاده شد و نهایتا درشهر مقدس مشهد شناسایی گردید و پس از تشییع باشکوه، در گلزار شهدای روستای گنجان در کنار سایر هم‌رزمان شهیدش آرام گرفت.

وصیت‌نامه شهید رمضان حسین‌خانی:

روزى كه خداوند مى‌خواهد بندگانش را آزمايش كند چه خوب است كه ما از اين آزمايش الهى نمره خوبى دريافت كنيم و پيروزى افتخار ما شود خداوند اينجا وعده داده است كه اگر كشته شويد پيروزيد و اگر بكشيد باز هم پيروزيد.

 من هم اكنون به طرف جبهه حق بر عليه باطل حركت مى‌كنم تا از اين امتحان خدايى به در آيم شايد روزى از نعمت خدايى الهى برخوردار شوم.

هر لحظه‌اى كه مى‌گذرد هر دقيقه كه سپرى مى‌شود من در فكر شتافتن به سوى جهاد در راه خدا آماده‌ام. 

جهاد فى سبيل‌الله جهاد در راه خدا است يكى از عوامل جهاد در راه خدا شهادت يعنى سعادت مى‌باشد. ملتى كه شهادت دارد اسارت ندارد. 

به گفته امام امت خمينى بت‌شكن ما، اين‌جا شهادت و خوشبختى را از معلم شهيد امام حسين (ع) به ارث برده‌ايم به گفته حضرت آيت‌الله شيخ فضل‌الله نورى شهادت ارث ماست.

اگر شما تاريخ را ورق بزنيد و آن را مطالعه كنيد مى‌دانيد ميان هابيل و قابيل چه روى داده قابيل در اثر حسادت برادرش هابيل را كشت امروز هم قابیل زمان هم اين فكر را مى‌كند، اما كور خوانده است. 

حضرت محمد (ص) مى فرمايد: حسادت ورزيدن تمام عمل صالح شما را مى‌خورد به طوري كه آتش هيزم را مى‌سوزاند. در زمان امام حسين (ع) يزيد قانون اسلام را زيز پا مى‌گذاشت امام حسين (ع) چون ديد اين خون‌آشام احكام خدا را پاى مال مى‌كند نتوانست ساكت بنشيند بر عليه اين كفر ستمگر جهانى آن زمان به مبارزه به پا خواست. 

هم اكنون حسين زمان بر عليه يزيد زمان قيام كرد تا حق مظلومان را از ظالمين بگيرد. آن زمان امام حسين (ع) فرياد بر آورد «هل من ناصر ينصرنى» آيا كسى است مرا يارى كند اما جواب نشنيد. اما امروز اين كلام بهارى از سرزمين ايران بلند مى‌شود و از دل و جان لبيك مى‌گويند.

منبع: نوید شاهد کرمان

انتهای خبر/ پسند https://armanekerman.ir/vdcd990fsyt0o96.2a2y.html


source

توسط mohtavaclick.ir