رئیس هیئت مدیره انجمن صندوقهای خطرپذیر گفت: باید وابستگی به تحقیق و توسعه در کشور وظیفه شود. در این بین پارکهای علم و فناوری باید پرچمدار توسعه CVC و ناظر بر صنعت شان باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سجادی نیری، رئیس هیئت مدیره انجمن صندوقهای خطرپذیر امروز در نشستی که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: تصویب قانون جهش دانش بنیان باعث شد نگاه علم و فناوری کشور علاوه بر حمایت از شرکتها به سمت توسعه اکوسیستم برود و نگاه مکانیزمی و ابزاری برای توسعه اکوسیستم قرار گیرد و صنایع بزرگ نقش آفرین داشته باشند.
وی افزود: صندوقهای خطرپذیر در کنارهای صندوقهای پژوهش و فناوری به موضوع تامین مالی مشغول هستند. در حال حاضر ۲۰ CVC مجوز گرفتهاند.
وی بیان کرد: کل سرمایه ثبتی انجمن صندوقهای خطرپذیر بیش از نه همت است. سرمایه این صندوقها در اشل جهانی عدد کوچکی است. اگر نرم جهان ۵ سال را در نظر بگیریم افت جدی در دنیا پیرامون سرمایه پذیر خطرپذیر رخ داده است، اما در کشور ما به واسطه سی وی سیها ذیل قانون جهش تولید دانش بنیان رشد پیدا کردند.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ حجم سرمایههای خطرپذیر بیش از ۵ همت بوده است، گفت: از پارکهای علم و فناوری انتظار داریم به توسعه اکوسیستم و خطرپذیر کمک کنند.
وی یادآورشد: سال ۱۴۰۲ نزدیک ۶ همت به اکوسیستم علم و فناوری و ۲۰ همت ضمانت نامه ارائه شده است.همچنین ۴۰۷ فقره سرمایه خطرپذیر و ۲۰۰۰ ضمانت نامه نیز داشتیم.
وی تاکید کرد: باید وابستگی به تحقیق و توسعه در کشور وظیفه شود. همچنین باید توجه ویژهای به سرمایه پذیر خطرپذیر شود. در این زمینه باید نگاه پدرانهای شود. باید برای ایجاد CVC استانها تلاش شود. در این بین پارکهای علم و فناوری باید پرچمدار توسعه CVC و ناظر بر صنعت شان باشند.
source