به گزارش ایسنا، در ابتدای این همایش سحر بنکدارپور رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران، در رابطه با اهمیت پرداختن به موضوعاتی نظیر کاربردهای هوش مصنوعی گفت: در عصر حاضر تحولات به صورت لحظهای در حال وقوع است و شاید به همین دلیل باشد که از هوش مصنوعی به عنوان تکنولوژی تمدن ساز و تمدن برانداز یاد میکنند.
بنکدارپور با اشاره به حضور صاحبان تکنولوژی در مراسم تحلیف رئیسجمهور آمریکا گفت: این نشاندهنده آن است که امروز قدرت در دست تکنولوژی است. به گونهای که اهدای جایزه نوبل شیمی در سال 2024 هم گویای همین واقعیت است. این جایزه به کسانی تعلق گرفت که از هوش مصنوعی بهره گرفتند.
وی در ادامه ضمن مقایسهای میان هوش انسان و هوش مصنوعی ادامه داد: اتفاقاتی که در دو سال اخیر در این حوزه افتاده نشاندهنده آن است که دنیا به سمت شگفتانگیزی در حال حرکت است و باید حواسمان به این موضوع باشد.
در ادامه این همایش، کامران باقری، مدیرعامل و همبنیانگذار شرکت دانش بنیان حوزه هوش مصنوعی و هادی ویسی، معاون فنی و همبنیانگذار این شرکت که از اساتید و سخنرانان این همایش بودند، به ویژگیهای کلیدی هوش مصنوعی اشاره کرده و در رابطه با نحوه استفاده و بهرهگیری از آن در کسبوکارها صحبت کردند.
کامران باقری با تاکید بر اینکه، هوش مصنوعی در دنیای کسبوکار نقشی بسیار گسترده و تاثیرگذار دارد که میتواند به شیوههای مختلفی توضیح داده شود، گفت: یکی از نقشهای اصلی آن در کسبوکار است، بهگونهای که قادر است دادههای مختلف را تجزیه و تحلیل کرده و به مدیران کمک کند تصمیمهای بهتری بگیرند. تنها باید بدانیم که چگونه از این تکنولوژی بهره بگیریم.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی تهران، سلسله نشستهای لبه تکنولوژی فرصتی بینظیر برای تمامی علاقهمندان به تکنولوژیهای روز دنیاست تا طی آن با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداخته و دانشافزایی را همگام با شبکهسازی گسترش دهند.
انتهای پیام