محسنی بندپی ادامه داد: با توجه به بهره‌گیری از تجربه‌های ادوار گذشته برگزاری نمایشگاه‌های گردشگری نقاط قوت تقویت و از نقاط ضعف کاسته شده است. امسال ۵۵ هزار متر مربع فضای مفید نمایشگاه برای نمایشگاه گردشگری اختصاص یافته است.

معاون گردشگری وزارت میراث گفت: سعی کردیم در این نمایشگاه منابع آبی، بومگردی، خوراک کودک و تمام توانمندی ها ایران در زمینه گردشکری را به تصویر بکشیم تا گردشگران داخلی و خارجی از آنها بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به نقش گردشگری در ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، گفت: گردشگری مهمترین مولفه کسب درآمد برای کشورهاست. از سوی دیگر با گردشگری می‌توان آثار تاریخی را که نشان دهنده هویت یک کشور است به نمایش بگذاریم و وقتی مسائل سیاسی یا تعاملات به بن بست می‌رسد از گردشگری استفاد کنیم. به عنوان مثال در مورد ایران هراسی می توانیم از مولفه گردشگری استفاده کنیم و نگاه ها را تغییر دهیم. هجدهمین نمایشگاه گردشگری هم با این رویکردها برگزار می‌شود.

محسنی‌بندپی اضافه کرد: وقتی نمایشگاه گردشگری خوراک کودکان برگزار می شود سیل کودکان به نمایشگاه سرازیر می شود و این مورد برای دیگر اقشار هم صادق است.

وی تصریح کرد: در نمایشگاه گردشگری ۲۰ کارگاه آموزشی با ۲۷ استاد ممتاز در حوزه گردشگری و ۱۰ پنل آموزشی برگزار می‌شود. همچنین از انجمن های دانشجویی در رشته های مختلف، نمایندگان دانش آموزان خلاق، تورهای دانشجویان خارجی که در داخل کشور مشغول تحصیل هستند به عنوان سفیر آن کشورها برای بازدید از نمایشگاه دعوت می شود تا گردشگری به عنوان یک بحث کلان در کشور نهادینه شود. چون در آستانه نوروز هستیم یک سالن برای آموزش و ارائه مطالب درباره حوادث اختصاص یافته تا حوادث ناشی از تصادفات کاهش یابد.

معاون گردشگری وزارت میراث خاطرنشان کرد: بسیاری از کشورها از سرمایه‌گذاری در زمینه خودرو عبور کردند و میزان متوسط تبلیغات برای هر گردشگری در خارج پنج دلار و در ایران دو نیم سنت است، امیدوارم از ظرفیت موجود در کشور نظیر سواحل زیبا، آثار کهن ذی قیمت، گردشگری سلامت که از ارزش نسبی برخوردارند و بارگاه های ملکوتی به عنوان انگیزه ای برای افزایش گردشگری استفاده شود.

مشوق‌های گردشگری تا ارزان سازی سفر 

وی افزود: زیر ساخت امنیت برای جذب توریست وجود دارد اما در زمینه حمل و نقل هوایی مشکلاتی هست؛ باید تقویت زیرساخت های گردشگری به عنوان راهبرد در نظر گرفته شود.

معاون وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: گردشگری یک صنعت سفید است در این زمینه مشوق هایی برای فعلان گردشگری مانند معافیت گمرگ برای واردات تاسیسات گردشگری و معافیت مالی در صورتی که از انرژی تجدیدپذیر در هتل‌ها و بوم‌گردی‌ها استفاده شود در نظر گرفته شده است.

محسنی بندپی افزود: برای رونق گردشگری و کارکرد آن برای همه اقشار جامعه، سفر ارزان قیمت در نظر گرفته شده است. در این راستا با سازمان‌های بازنشستگی، بهزیستی و جامعه هتل داران توافقنامه ای منعقد شده است تا افراد بتوانند با هزینه کمتر به سفر کنند.

معاون گردشگری گفت: هزار و ۴۷۰ هتل در کشور وجود دارد که ۱۴۳ هتل آن چهار تا پنج ستاره است. برای اینکه صاحبان هتل های یک تا سه ستاره هزینه اقامت را افزایش ندهند آنها را از پرداخت مالیات معاف کردیم.

محسنی بندپی تصریح کرد: با کمبود هزار اتوبوس عمومی نسبت به سال قبل مواجه ایم و در ستاد هماهنگی خدمات سفر تاکید کرده ایم که در ایام نوروز از اتوبوس های دولتی شهری برای سفر استفاده نشوند. برای رفع این کمبود با راه آهن برای اضافه شدن کوپه ها صحبت شده است و برای کارت های اعتباری برای گردشگران خارجی نیز مذاکراتی بین وزارتخانه با بانک مرکزی در حال انجام است.

منبع: ایرنا

source

توسط mohtavaclick.ir