شاخص‌های ارزیابی فضا‌های کار اشتراکی امسال ابلاغ می شوند

فضا‌های کار اشتراکی با رویکرد نوآوری در کشور فعالیت می‌کنند تا ایده‌های مختلف در قالب تیم‌های حرفه‌ای در مرحله اجرا قرار بگیرند. قرار است این فضا‌ها بر اساس ۷ شاخص ارزیابی شوند.

سال گذشته هم دستورالعمل حمایت از توسعه فعالیت و اعتباربخشی به فضا‌های کار اشتراکی نوآوری ارائه شد. قرار است امسال شاخصه های ارزیابی ابلاغ شوند تا بر اساس آنها مورد بررسی قرار بگیرند.مهم‌ترین کارکرد‌های فضا‌های کار اشتراکی نوآوری است.

این شاخصه‌های ارزیابی بر مبنای نمونه‌های موفق جهانی، تجربه‌های زیست‌بوم فناوری و نوآوری و بر اساس کار تحقیقاتی و پژوهشی دقیق توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری تهیه شده‌است.

 سید محمدجواد صدری‌مهر، مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: قرار است فضاهای کار اشتراکی بر اساس 7 شاخص ارزیابی شوند.

معیار‌های زیرساختی، توسعه محصول نوآورانه، سابقه و تخصص در زیست‌بوم، عملکرد گذشته، شبکه تعاملی اثرگذار در زیست‌بوم و وضعیت مالی از جمله شاخص های فضای کار اشتراکی به شمار می روند.

در جریان ارزیابی‌ها، فضا‌های کار اشتراکی یا به عنوان فضای کار نوآوری یا با امتیاز بالاتر فضای کار اشتراکی نوآور دانش‌بنیان شناخته می‌شوند. در این ارزیابی آنها که امتیاز بالای ۸۰ را کسب کنند، فضای کار اشتراکی دانش‌بنیان و آنها که بین ۶۰ تا ۸۰ دریافت کنند، در دسته فضای کار اشتراکی نوآوری قرار می‌گیرند.

اهمیت این ارزیابی، این‌جا است که فضای کار اشتراکی نوآوری از دیگر فضا‌های کار اشتراکی متمایز شده و مجموعه‌های شاخص‌تر به عنوان دانش‌بنیان شناسایی می‌شوند.

 

source

توسط mohtavaclick.ir