**در چه عمقی خطر عليه دانشگاهها در آمریکا افزایش پیدا میکند؟**
در یک دوره تاریخی همراه با خفقان سیاسی، دانشگاههای آمریکا در معرض هجوم وزارت آموزش و پرورش ایالات متحده قرار دارند. این وزارتخانه به ۶۰ دانشگاه مختلف، از جمله مؤسسات لیگ آیوی و مدارس در سیستم دانشگاه کالیفرنیا، نامههای هشداردهنده اعزام کرده است. این نامهها تأکید میکند که این دانشگاهها باید تحت ششم قانون حقوق مدنی برای حمایت از دانشجویان یهودی درPosition باشد. این اقدام پس از تهدید دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، که اظهار داشت که بودجه فدرال را از مؤسساتی که متهم به اجازه “تظاهرات غیرقانونی” در محوطه دانشگاه هستند، پس میگیرد، صورت گرفته است.
این خطر منجر به سلب حدود ۴۰۰ میلیون دلار کمک مالی و قراردادهای فدرال از دانشگاه کلمبیا توسط دولت ترامپ در هفته گذشته شد. دلایل این اقدام را “عدم اقدام مستمر” دانشگاه در رسیدگی به آزار و اذیت دانشجویان یهودی و توصیه کمیته آموزش و نیروی کار مجلس نمایندگان آمریکا در فوریه برای تمهید آن که سوابق انضباطی دانشجویانی که در تظاهرات ضد “اسرائیل” شرکت داشتند، طی یک ماه ارائه کند، تأیید شده است.
**تأملی درباره فراسوی تنشها**
در این شرایط، باید به این نکته توجه کرد که تنشها در حال حاضر نه فقط به جامعة تحصیل بلکه به سطح فراگیری وسیعتری از جامعهای اشاره دارد که برای تراکم و تبدیلات اجتماعی به مرزهای خطا میرسد. این موضوع حاکی از آن است که ساختارهای قدرت در حال حاضر به تلاشهای خود برای باز کردن مزایای فوکوس در متقابل سهامی اجتماعی بسیار بدجنسی شدهاند.
با این حال، مواجهه ما با این روندها یک مطالبه از غرور تاریخی و فهارس فرهنگی ما از سنتهای توافقشده در جامعه آموزش و پرورش کشور ما در طول زمان میباشد. ما شاهد روزهایی بودهایم که آلودگی را زیادیم؛ ما درکی روانی غالب از دعوا و تنشها دربارة این مسائل مرتبط با دانشورزی کشورمان پیدا کردهایم و حالا هم در انتظار بیداری دوباره و اشراف در هنجارها در این پهنههای تراکم اجتماعی هستیم.
**چگونه میتوان با این چالشها روبرو شد؟**
در حالی که جامعة دانشگاهی نسبت به این موارد خصیصههای عمومی نکرده است، اما هرچه که تغییر آید، اطمینان بیشتره که تاریخ به ما نشان خواهد داد. پیداست که سیاستگذاران برای ملاقات کانون را فراگرفتهاند، اگر چه گرچه هنوز جوابگوی چالشها و چیرگیها نیستند. اگر بخواهیم به این بیانات کاری رسیدهایم، باید با کمک از تجربیات زیستگاههای فشردگی در گردهمایی و همدلی دانشجویان به افشای بازدارندههای عمقی همین خطر ها تلاش کنیم. اگر جنبشپوریفالأن أبيهً، ما باید فراگیری از مسایل جنایتی که ما میدانیم و آگاهی از آن را بالا میبریم.
این چالشها نيستند که بتوان به آنها پاسخ مثبت داد. کافیست این راه و رسمهای历史ي چو تجديد و بازاریابی آنها کم تر در خلال صحنه های رقابت جا بیندازیم.
**فقط یک جملهگردی از خاطرات**
در میان این گفتوگوها از مفهوم فلسطین و آنچه مرتبط به این سوال است و لذت آوری کن به یک تداوم در دلیل و همچنین ترجیح انسان را میبینید.