عزیزی متخصص علوم و صنایع غذایی بهار عنوان می‌کند روغن قنادی در شیرینی‌های قنادی به طور گسترده‌ای استفاده می‌شود و از ترکیب روغن‌های نباتی هیدروژنه شده تولید می‌شود. روغن قنادی حاوی اسید چرب ترانس، مضرات بسیاری را به همراه دارد که یکی از مهم‌ترین آنها افزایش سطح کلسترول بد است. به نظر می‌رسد که حتی شیرینی‌های خشک نیز حاوی روغن قنادی هستند کهسبب ارتقای ویژگی‌های بافتی، طعمی و حسی محصول می‌شود.

روغن قنادی کجاست؟
روغن قنادی جزو چربی‌های جامد است که از ترکیب روغن‌های نباتی هیدروژنه شده تولید می‌شود. این روغن‌ها برخلاف روغن‌های مایع دارای مضراتی نیستند، اما تولیدشان به حساسیت و سازگاری با باندها و حالت‌های مختلف مانند برای خوندن خمیر آردی و… نیاز دارد.

اگر روغن قنادی در آنها به صورت طبیعی یا طبيعي تشکیل نشده باشد باعث بند آمدن اثر مایع آنها در بسیاری موارد می‌شود.

روغن‌های قنادی در حال حاضر مقرون به صرفه هستند و کنترل آنها بسيار بد نیست.

روغن قنادی سازگاری زیادی با باندها در مقایسه با روغن‌های مایع داشته و در تمام شرایط و محیط‌ها می‌توانند از آنها استفاده کرد.

وضعیت چربی ترانس در آن‌ها معادل با یا کمتر از روغن‌های مایع است.
مواد خام استفاده شده در آن‌ها به طور مناسبی انتخاب شده است.
از این روغن‌ها می‌توان در حين استفاده برای تهیه انواع شیرینی‌ها و خمیراورد که عاری از چربی ترانس هستند، استفاده کرد.

متعاقبا در تدوین سوالات در برنامه‌ای زنده، علاقه‌مند آید در حیطه فناوری‌های نانو، روغن‌های قنادی را مطالعه کرده و به تحقیق بر روی جهت طبیعی شدن روغن قنادی مبادرت ورزد.
آیا معتقدید که استفاده از روغن قنادی در شیرینی‌های قنادی، خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی را افزایش می‌دهد؟
آیا می‌توانید به جای روغن قنادی، از روغن‌های دیگر در شیرینی‌های قنادی استفاده کنید؟
چه مضراتی در شیرینی‌های خشک پیدا می‌کنید؟

توسط mohtavaclick.ir