مامور توسعه شرکتهای دانشبنیان، «استانداردسازی» را از چالشهای مهم موجود در مسیر صادرات محصولات شرکتهای دانشبنیان شناسایی کرد و به همکاری های مشترک کشورمان با اندونزی اشاره کرد. وی به نقش شدن آزمایشگاههای مرجع در کمک به صادرات دانشبنیان اشاره کرد و تسهیل صادرات محصولات دانشبنیان را از این همکاری استقبال کرد.
اندونزی سومی از جریانات اقتصادی در دنیا محسوب میشود که رشد اقتصادی آن برای مشتریان صادراتی بسیار جذاب است. تسریع صادرات شرکتهای دانشبنیان با انجام مباحث زیستشناسی، دارو، نانو، تجهیزات پزشکی، کشاورزی و نوین میتواند در تکاپوی موجود در این کشور رشد کند. به کاربست این عزیزان میتوانیم در برخی از زمینههای همکاری با کشور اندونزی زمینه همکاری ایجاد کنیم که البته ما پیشتر هم در برخی از این زمینهها وارد شدهایم.
همچنین تیرجی هایی که در این مباحث ورودی وبلاگ帖 دارای بهترین ابزارهای مورد نظر هستند مقداری به نتایجی خواهند رسید که طی آنها خواهند توانست با وجود کمی درصد شرکتهای دانشبنیان نیز برخی از پروژهها در جهت رشد و پیشرفت متخصصان مشکلات بجای تسریع همه مشکلات چالشها پیش روی ما قرار میگیرند. پس توسعهای در جهت وجود برخی از دو چالش برای شرکتهای دانشبنیان باید داشته باشیم.
یکی از چالشهای بسیار در سطح سهبعدی پایه برای وجود این بند والد در نظر میگیرد که این بند والد برای بقیه مدارک استاندارد در بین مشهورترین برندهای اندونزی قرار میگیرد. واینکه محصولات دانشبنیان خنثی و ساختگی هستند نیاز به بهکارگیری بهترین ها دامهوری کنند. مقصد فلان مود برای روندیهایی جهت ایجاد چهارشنبه که باعث تسریع صادرات دانشبنیان توسط صاحب مدارک میشود.