**شیرینی بهشتی: یک شیرینی خوشمزه و پر طرفدار برای نوروز**

با آغاز بهار و فرا رسیدن ایام نوروز، همگان در انتظار تهیه شیرینی‌های تازه و خوشمزه هستند. در این شرایط، شیرینی بهشتی یکی از جذاب‌ترین seçenek‌ها است که با مواد اولیه کم و در دسترس، می‌توان آن را با راحتی yüksek و در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده کرد. این شیرینی خشک و خوشمزه مناسب برای نوشیدنی‌های گرم در زمستان یا در ایام نوروز می‌باشد.

**چی‌چا بهشتی: یک شیرینی پر طرفدار برای نوروز**

شیرینی بهشتی یکی از پر طرفدارترین شیرینی‌های خشک برای نوروز است که با توجه به روش آسان تهیه و طولانی بودن ماندگاری، از پس یک انتخاب هوشمندانه به‌نظر می‌رسد. نکته قابل توجه در تهیه این شیرینی این است که مواد اولیه مورد نیاز بسیار کم است و با وجود نداشتن اسانس، شیرینی‌ها سالم و خوشمزه خواهند بود.

**مواد اولیه**

* روغن صاف قنادی: ۱۲۰ گرم
* روغن مایع: ۱۲۰ گرم
* پودر قند: ۱۸۰ گرم
* پودر هل: ۱.۲ قاشق چای‌خوری
* وانیل: ۱.۴ قاشق چای‌خوری
* آرد مخصوص قنادی: ۲۸۰ گرم
* پودر کاکائو: ۱ قاشق سوپ‌خوری
* دانه خرفه: به میزان لازم

**طرز تهیه**

ابتدا روغن جامد را در یک کاسه ریز و پودر قند را الک می‌کنیم و به روغن جامد اضافه می‌کنیم. یک دوم قاشق چای خوری وانیل را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و شروع به هم زدن با همزن برقی می‌کنیم. ابتدا آرام هم می‌زنیم تا پودر قندها جذب شوند و سپس سرعت را بیشتر می‌کنیم تا حالت کرم مانند پیدا کند. در ادامه، روغن مایع را در ۳ مرحله اضافه می‌کنیم و مجددا با همزن برقی می‌زنیم. هر بار که روغن مایع را اضافه می‌کنیم، حدود یک دقیقه مواد را با همزن می‌زنیم تا حالت کرم مانند به آنها بدهیم. در این مرحله، پودر هل را اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شوند. حالا همزن را کنار می‌گذاریم و آرد را به این ترکیب اضافه می‌کنیم و با قاشق شروع به هم زدن می‌کنیم. آرد استفاده شده باید الکی کند تا مواد منوثر شود. توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید رنگ شیرینی بهشتی متفاوت باشد، می‌توانید به نصف مواد پودر کاکائو بزنید. با زعفران نیز می‌توانید رنگی متفاوت داشته باشید و شیرینی‌ها را در سه رنگ درست کنید.

**قالب گیری و پخت**

برای قالب گیری و پخت شیرینی از ماسوره شماره ۶ استفاده کنید. ماسوره را داخل یک قیف یک بار مصرف بگذارید و سپس مواد را داخل قیف بریزید. کف سینی را که می‌خواهیم داخل آن پخت انجام دهیم با یک کاغذ نسوز می‌پوشانیم و شیرینی‌های بهشتی را پایپ می‌کنیم. سایز آن دست خودتان است، ولی بهتر است آن را خیلی بزرگ درست نکنید. حتما بین شیرینی‌ها به اندازه یک سانت فاصله بگذارید. روی هر شیرینی چند دانه خرفه بریزید و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. شیرینی‌ها باید کاملا سرد شود (حداقل ۴ ساعت) و بعد از سینی جدا کنید و بعد داخل ظرف پذیرایی سرو کنید. ماندگاری این شیرینی بالاست.

توسط mohtavaclick.ir