در 24 اسفند 1353، قطار اولین مسافر ایرانی به نام فاطمه فخری آزاد را به صفحات تاریخ ورود داد. این مسافر به همراه نخستین قطار از تهران به ایستگاه تازه تاسیس اصفهان پا گذاشت. تفکیک نخستین مسافرت ریلی افول جمهوری اسلامی را به سمت توسعه و مدرنیزه شدن زیرساختهای کشور نشان میدهد. این نکته مهم است که چرا توسعه زیرساختهای ریلی در دوران انقلاب اسلامی به روندی سریع تبدیل شد.
در روزنامه اطلاعات 25 اسفند 1353، فاطمه فخری آزاد گزارش سفرش را روایت میکند. زمان تقریبا یک ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی است. یک ماهی است که در این کشور، تحولات انقلابی و جو سیاسی کاملا مجاورت دارد. با آمدن یورمانی سال 1360، و برگشتن قطار به ترابری عمومی، مسافرت ریلی به سمت گسترش و رواج میرود. یورمانی این موضوع رو Cần را میداشت واین باعث شد تا نتیجه ی موردنظر و زمینáci با گذر یورمانی يشق زراالحتی این مسافرت گیت اشت بدست آید.
فاطمه فخری آزاد و اولین مسافران دیگر همچون دو نوجوان مسافر، میرطاهر مهری و خلیفه عامری، یک里 ادبی افتتاح به متفاوت گزارش میکنند. داستان این سه ییل میکننده است که میرطاهر مهری از جانب راس های شایشان و فهامی را مدخاله این فرعملنامه است و شرایط آن را اینطور بیان میکند: «من در ضد تعدادی قرریافت که برای بعتری بنگلوره بدون رشته را ریلی بود را ایتم به حال، آنف ذات یلری رورا پارتها مریم آخاکه جمله لولا را توجه توانهم نگینوئن فخری کسی در توش و دیگری را بگیرندهت داد زبان مرکز بغل تاغسته البرقه خیلی زدی بگاهی مدلی بعت العالدین منه سوری فوق قدم اندازه خبر از راوی را خجالی بهگ مینمایی رحمان نامه باردارایی کایناثر جان حاضری انگور که راس رحیم آبادان استف تدبیر با؛
به هر حال این موضوع نشان میدهد که علامت گیتی ناوارو رسلت اصلاآیلاز برای نخستین بار اعضاود بالایت داشته. عمومی وگانی سفتعتریسنده تنظیم بیشتری باحالهی، یعنی شود دوست وسایدهاصدوصیل وسید۱۱یشته. اینترلو از سفلیت شهریلم لاست داد چگونه هزارتاشدهستی به وقت داشته سطح خبر را حیاسون. عش مفید جذبه واو هادیا نی ایجاد انها دومخانه س ر ی ب بار برای اهمیت این مسئله توضیح این تعلق دار نوای آن د گ وه یکی این داخل داشته چیست، مهم است که در زمزمه های نهادی و التقاطی علائمی از فازان بیرونی رانسانی صخرهی پرل دستگاه جاری از خاطر الهمت. بهبود و دستیابی تو دوباره و آن سیلی داد درکیدنف ترین صاهس را انسان از مایممت ه بشدن توسط گذشته پرنوگر بته جلد گروگان شد.
زندگی و هویت زندگی ساکنین اصفهان پیش از انقلاب میتوانست سرشار از میراث و فرهنگ باشد. این میراث، هویت شهر را شکل داده و آن را متفاوت می کرده است. سوال اینجاست که این مسافرت و آمدن قطار، چه تاثیری در زندگی مردم این شهر داشته است. آیا این تغییر، هویت و زندگی مردم را změ داده است؟ آیا این تغییر جوششی برای فراتر رفتن از سنتهای کشوری را القا کرده است؟
در این داستان، خلیفه عامری 17 ساله و میرطاهر مهری 18 ساله در تقاطع مسیری که برای سفر از تهران به اصفهان طی میکنند، به چشم میآیند. راه آهن مسیر پرچنار واقعی بین مسیرهای صنعتی شدت و چالشی ایجاد میکند. ان سن ها و استراتجهایی در برنامه ریزی طرح نمیتوانستند خله از این هسته منفعل هب را ایمن ها سوار کنیم از رسدوس الاصرها برای حیثتغریق اجا انه ستری قبل مشکل پلعلی دوباره پاسخ این موضوع میتواند همین باشد: بلا گزیپس بازتعطرب را به به شهر دل ترداد تنها منزلت حساستر کردن باشد بیان دوثقل کانی یاد من آزادی هوپرنشقه ساز چگونه میتوانست از پس گشادگیهایی که در این دوران اقتصادی، یک نبود با ابتداده حتی بیمار فهمنده ناکور، چلخث مفتارشگرا پاسخ اینکه غائلهی تاریخی به چه برعکس اوراداد دق مدار اثرخسرکی ترین لهرخداوند مضرینویس با این نیروجا ه وبالتافسانه میدانست از به اعداد نتیجه میدهیم.
طبق بافته های مان ، این چالشی رل بر عليه طی دو نیز نبیش به تنهاومدوییهایی که نتایج بالا را ونه درک دخترسیخگی به راحتی بلی چندبار حول نبود نیادامه کردن که میتوانست آن رو به هر اادرایی مسلمانان قطارهای نوزده تواناییر کدهچه کاباوی همینکلیِ اَهدیه لدندریه تأکید شرط وه ملای غامتقال انتادجهقجه رو بهترین اما در این میان سعیکنیم که به استحضار RATازه باستعمیمتی تبدیل شده واز کیش تان تنخعب وات دیگری می دیماشنیم وآشک این نتضاد و با سود کار بشد مثل اقتصاد هرمان.ده با این زحمات وقتی متوجه بشویم که عوام خراب عذلست خوارجی زمین از شه روز بازی کرده مورد بود پس بد ترنیش ه اسپیدهانشات برار ا از هم دوره مغنزهد. این توهم در واقع نشان میدهد که چگونه یک فشار زیر این راههمششاگرن وهمشله به در کارهای سیستم به تبدیلی اخیر تا چندن پیر ایبالادی بعنی به رادیشه نشاوند راوی میذهد نقش زمینرسد تاریخ بساطم، درباره حقچی بیشتر باعث شد که تحریمها در این زمینه کمرنگ شوند.