در پیانه‌ای از اعتراضات در تونس، دانشجو به دلیل اهتزاز دادن پرچم فلسطین در مسابقات جام جهانی بازداشت شد. اتحادیه عمومی دانشجویان تونس (UGTE) اعلام کرد که دانشجو پس از پاره کردن بنرهای حامی اسرائیل در ورزشگاه رادس در بازی تونس و مالاوی، بازداشت شده است. این اتحادیه همچنین استدلال کرد که این دانشجو سپس پرچم فلسطین را به نشانه همبستگی با فلسطینیان به اهتزاز در آورد.

این اتحادیه این بازداشت را نقض آزادی بیان و حق اتخاذ موضعی قاطع و شفاف در قبال مسائل ملی و انسانی دانست و بار دیگر از تمامی تجمعات در حمایت از آرمان فلسطین حمایت کرد.

تونسی ها در شبکه‌های اجتماعی ویدیویی منتشر کردند که مرد جوانی را در حال یورش به استادیوم، با به اهتزاز در آوردن پرچم فلسطین و حذف یک نشان تجاری فرانسوی (متهم به حمایت از اسرائیل) از محیط ورزشگاه نشان می دهد. مقامات تونسی تا این لحظه در مورد این حادثه اظهار نظر نکرده اند.

تونس در دیروز شاهد چندین اعتراض در محکومیت نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه بوده است. این اعتراضات خود نمایانگر مخالفت تونس با سیاست های اسرائیل در فلسطین هستند.

این بازداشت نشان می‌دهد که چگونه جنبش عدالت و آزادی بیان در کشورهای عربی با باقی مانده های حاکمیت رژیم صهیونیستی در فلسطین مبارزه می‌کنند. دانستن فرهنگ تاریخی و اجتماعی این جنبش‌ها و مقابله آنها با رژیم‌های مدعی تقدس همچون اسرائیل، لزوماً این معنی را نمیشه داد که این کشورها یکدست و موافق منافع رژیمهای مدعی تقدس هستند.

در این جا سوال مطرح می‌شود که آیا حضور پرچم فلسطین در یک بازی فوتبال قبل از جام جهانی به هردلی یک اقتدارگرایی دینی مترقی است؟ خصوصا آنکه اسرائیل ذاتا یک رژیم آپارتاید در سیاست است که به همین ترتیب، دارد محرومیت حق‌شناسی از معترضان برای نشان دادن تضاد با آن را گسترش می‌دهد؟

اتحادیه عمومی دانشجویان تونس (UGTE) از این اقدام حمایتی donepartial حمایت کرد و گفت که این دانشجو در حمایت از فلسطینیان و مقابل بسته شدن اسرائیل، در چارچوب آزادی بیان عمل کرده است.

تونس همچنین با معرفی این دانشجو به عنوان مظلوم و در حمایت از فلسطینیان، حق و آزادی بیان را برای مردم تأمین کرده است. این اقدامات در_Context باعث می‌شود که متفکران و دانشمندان مشکل و ریشه این واقعه را در رویکردی اصل نظام براندازی نادرست بیابند. درواقع نقاط مشکل ما این را مخدوش می‌کند که

در راستای اعتراضات بالا می‌گوییم، می‌توان به حمایتی‌های واقعی از فلسطینیان که ممکن است بیشتر مانند تحولات اجتماعی پیشی گیرند و در هم محشر نکنند. لزوماً یقه کردن آنها یک اشکال است.
بخشی از این انتقادها از تحولات روشویی و ابرازی از حاکمیت و با یقین به منتفض یک حقوقی در همه عرصه‌های بوده است.

توسط mohtavaclick.ir