دانشکده سه گوش اهواز: نماد علم و دانش خوزستان
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز در خطاب به مردم و فرهنگ دوستان خوزستان، عنوان کرد که دانشکده سه گوش اهواز نماد علم و دانش استان است. این موضع گیری در بین شنوندگان واکنشهای مختلفی را به وجود آورد.
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز میگوید: «دانشکده سه گوش اهواز یکی از بناهای تاریخی و قدیمی کشور است که نماد علم و دانش استان است. این بنا بهعنوان سند دانشورزی و فرهنگ دوستی است و مردم خوزستان خاطراتی خوش از این ساختمان دارند.»
سرپرست دانشگاه عنوان میکند که دانشگاه ایرانی، برای احیا این بنا و حفظ و حراست آن، تلاش میکند و با همکاری میراث فرهنگی فعالیت میکند. همچنین، خرابیهای وارد شده به این بنا را غیرقابل پذیرش میدانست.
دانشکده سه گوش اهواز را باید بهعنوان نماد علم و دانش خوزستان دید و تلاش برای احیا و نگاهداری آن یکی از اموری است که دانشگاه ایرانی این مبحث را بررسی میکند. این بنا یک سند دانشورزی و فرهنگ دوستی است و مردم خوزستان از این بنا خاطرات خوبی دارند.
دانشکده سه گوش اهواز و تاریخچه آن
این بنا در سال ۱۳۰۸ توسط معمار فرانسوی، آندره گدار، ساخته شد. این بنا قدمت معماری به دوره ساسانی دارد. این بنا بهعنوان میراث فرهنگی، به ثبت ملی رسیده است.
در سال ۱۳۰۸، دانشکده سه گوش اهواز توسط معمار فرانسوی، آندره گدار، ساخته شد. این بنا قدمت معماری خود را به دوره ساسانی میرساند. علاوه بر این، دارای آجرکاریها و کاشیکاریهای دوره اسلامی و همچنین طراحی معماران آلمانی است. این بنا بهعنوان میراث فرهنگی، به ثبت ملی رسیده است.
ردیابی در این باره چه عوارضی را در بر دارد؟
• محلی برای احیای فرهنگی و آموزشی خواهد بود.
• تمهیداتی برای رشد و گسترش علم و دانش در استان را با خود میآورد.
• این بنا که بر اساس باستانشناسی تاریخی ارسالی میشود و بر اثر آجرکاری، کاشی کاری و اثرات زمان رسوب را مییابد، با رونویسی جدید در پیش میرود.
بطور دقیق هر کدام از این روندها چه پیوستی در بر دارد؟
واحدهای آماده برای احیای فرهنگی و آموزشی، هم مجوز نمایندگی و هم مدرک تحصیلی را دارا هستند.
سه قوانین کلی برای احیای فرهنگی و آموزشی وجود دارد و آنها را باید از قانون رسماً اخذ کرد تا تحقق هرچه بیشتر و بیشتر از این استانداردها و الگوهای کاری میسر شود.