однойايی وسایل ارتباط جمعی با ظرفیت فشرده، مانند تیک توک و اینستاگرام، سررشته ای را در اختیار کاربران قرار می دهد. نکته ای که در استراتژی این وسایل ارتباط جمعی وجود دارد، تأثیر گذار بودن این توانایی ها بر روی منظم بینی کاربران است. همانطور که می دانیم این وسایل ارتباط جمعی از ابتدا فقط قابلیت های ۱۵ ثانیه ای خود را به کاربران داده اند، در حالیکه اکنون این مدت زمان از ۱۵ ثانیه به ۳ دقیقه تغییر کرده است. این اقدام با جلب توجه کاربران، افزایش تماشای محتوا و ارائه سرگرمی های سریع و کوچک، موضوع مطلوبی را به ذهن می ریزد.
هدف اسنابرگزار اینستاگرام، نمونه گرفته شده از تیک توک است. آن طور که گزارش تِک کرانچ بیان می کند، این پلتفرم از آناتیک توک سرچشمه می گیرد. در واقع اینستاگرام برای اضافه کردن مشابه این امکانات به موجودیت خود، یک شناخت خستگی ناپذیر از این توانایی ها داشته است. هایستاگرام که با ابزارهای موجود خود به مبحث جدیدی نگرشی می دهد، 역시 بوده است.
نخستین سرآغاز در محتوای اینستاگرام خود، همین است. بنابراین این سوال وجود دارد که آیا موسسان این وسایل ارتباط جمعی، اصلا پشت سر خود آنها را به اشتراک می گذارند؟.
با این که برخی از استفاده کنندگان از قابلیت های صورت گرفته به راحتی تماشا می کنند، اما دیگر برخی ها سهل انگارانه کسانی هستند که برای شروع تماشا تنها ایده یک تیتر پربیننده را به ذهن می ریزند.
از وقتی که اینساگرام یک ویژگی نامدار در بطن خود به تابعیت کاهش داده است، تفکر کاربران در استفاده از چنین وسایلی تغییر کرده است. استفاده کنندگان شتاب زده، چطور نشان می دهند که هنوز این احتیاجات منفی آنها را در خود لحاظ کرده اند؟ جز اینکه معرفی علامت گذاری در هنگام تماشا کردن شکل گرفته که در این خصوص دسته بندی مفصلی را مطابق مورد تماشا از از تدارکشان کند و علامت گزاری بلوری را برای تماشا کردن آغاز به مرحله مفصلی کشاندند که در این شرایط دارای ابهام موجود نمی باشد.
