بازار سیب زمینی: ادعای آلودگی وارداتها بی صدا ماندن
در این مقاله به این موضوع میپردازیم که برخی از فروشندگان این محصول ادعا کردهاند که سیبزمینی وارداتی وجود اروژینوز ماهی در آن وجود دارد. Tuy nhiên، بهتر است ما به این مسئله نگاهی تحلیلی بکنیم و مطمئن شویم که چرا این ادعاها مطرح میشوند و چه کارهایی برای جلوگیری از آلودگی صورت میگیرد. بنابراین، در ادامه به تجزیه و تحلیل و بررسی این موضوع میپردازیم.
مدیرعامل موسسه جهاد استقلال، در ارتباط با ادعاهایی که درباره آلودگی سیبزمینیهای وارداتی صورت گرفته است، اظهار داشته است که هیچ سازمان مسئول این موضوع را تایید نکرده است. این ادعاها، مسائلی را ایجاد کرده است که برخی از مصرفکنندگان سیبزمینی راضی نیستند. همچنین، باعث شده است که صاحبان فروشگاهها دچار اضطراب شوند.
به تازگی، محمد مسعود نمازی، مدیرعامل موسسه جهاد استقلال، اظهار داشته است که ۵۰ هزار تن سیب زمینی به این کشور وارد شده است. بخشی از این محصول در 산업 به کار رفته و توسط بخش خصوصی و موسسه جهاد استقلال وارد شده است. وی همچنین تاکید کرده است که واردات سیب زمینی تا زمان تنظیم بازار ادامه خواهد داشت. اسامی چند کشور شامل پاکستان و ترکیه را برای وارد کردن این محصول به کشورمان بلحاظ کم هزینه بودن تمام شده.
نمازی با تاکید بر اینکه به واگذاری برخی از رشتههای پژوهشی از تحقیقات صنعتی، روندی مرهبتی را آغاز کردهاند. یادآور شد که کارشناسان نزدیک به مملکت ورود سیب زمینی وارداتی از تحرک دائمی برای خود سپردند. این کارکن چون محلّیّ ناپدیدشده با بن بستهایی مواجه شد، متأسفانه در قبال عرصه پیشرفت و پیشتازی کسی نتوانست جلوی تکانه و پیشی را بگیرد و متبحرطلبّ برای مقابله با یغما کردند وارد هستند و در این زمینه چند کار مهمّ بعمل آوردند.
یادآور شد ورود سیب زمینی وارداتی کار آسانی نیست. تک چینیها هم میان این ناتمامها راهحلی بوجود آوردهاند که با کمک کشاورزان و رهبران موضوع کدام کشورها سیب زمینی نا آلوده صادر میکنند به آنها منتقل کنند، مثلاً صادرات مکزیکیها است.
فعالان محیط زیست و گروههای اجتماعی میگویند که با سیب زمینی ناسالم مردم از سرطان مضرّ زردی مراجعه میکنند.