بانک مرکزی در سال جاری، ۶۶.۸ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی تامین کرده است. این موضوع روندهایی درزمینه اقتصادی کشور به رخ می‌کشد که ضروری است به آنها توجه کرد و بسنجیم.

یک ارتباط مثبت و doğrudan میان تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو با دستیابی به دستیابی اقشار جامعه به کالاهای ضروری وجود دارد. با بررسی گزارش بانک مرکزی مشخص می‌شود که از ابتدای سال جاری تا امروز، میزان کل تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ، مجموعاً ۱۴ میلیارد و ۱۹۸ میلیون دلار بوده است. این رقم ناشی از تامین ارز ۱۱ میلیارد و ۴۵ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی و ۳ میلیارد و ۱۵۳ میلیون دلار برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی است.

با توجه به این موضوع می‌توان دریافت که شاید افزایش در استفاده از این منابع با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزانتر، در بعض موارد از سیاست‌های اقتصاد نفتی مأخوذ شده باشد. این سیاست‌گذاری می‌تواند بخشی از استراتژی‌های مت 웹사이트 شود که در پشت آن، هدف دستیابی به تحقق امنیت اقتصادی، کاهش شکاف درآمدی و افزایش 만족یت اجتماعی است.

ذکر نکته جالب دیگر است که تامین ارز برای صنایع در سال جاری مبلغ ۵۱ میلیارد و ۳۲۷ میلیون دلار بوده است. می‌توان پرسید که در این محسور، برای چه محصولات صنعتی به همان میزان ارز خریداری شده است؟ آیا برای واردات پيشهواني محصولات پيشرفته؟ یا برای ميکس کردن مواد و کالاها؟ چگونه ابتدا ليست چند کالای ضروری را مشخص کردید؟ دلیل مذاکره افزایش تولید داخل به جای عالقه ارزان‌تر کردن کالاهای خارجی چیست؟

مسئله شدید دیگر اینکه، ارزان‌تر کردن کالاهای خارجی به قدر کافی باعث نزول قیمت داخلی آنها نشده است. در این شرایط، چه باید کرد؟ برقراری تعامل بین تولیدکنندگان داخلی و واردکنندگان کالاهای خارجی است به برقراری دیتیم مبنی بر لزوم حفظ الگوی مصرف و بررسی استراتژی جهانی کشور است.

توسط mohtavaclick.ir