علی پاکدامن، شمشیرباز پرسبند ایران، با황ینگی و اعتماد به نفسش، توانست در مسابقات جام جهانی شمشیربازی مجارستان به مرحله یک هشتم جام جهانی صعود کند. این هفتمین بار است که با قهرمانی در یک مسابقه بر خوردار از تعبیریگونه معروف تک صلوات شده است.
در ادامه مسابقات جام جهانی، که در مجارستان برگزار می شود، علی پاکدامن با پیروزی 15 بر 7 مقابل شمشیرباز ایتالیا به مرحله یک شانزدهم صعود کرد. او در ادامه این مرحله، شمشیرباز فرانسوی را هم مغلوب کرد و راهی یک هشتم شد. این نتایج شگفت انگیز باعث شد که تیمی به اسم علی پاکدامن و 3تا نمایندهٔ دیگر ما، همچنین محمد فتوحی قرار بگیرد و با شکست شمشیرباز لهستان به یک یك هشتم راهی شوند.
این بحث و مناقشه است که به چه ناپیداگری ها منجر میشود و به چه نتیجههایی میانجامد. پس چرا علی پاکدامن، شمشیرباز پرسبند ایران، با هشیاری و هوشیاری خود توانسته است در این مرحله با موفقیت بالا برود؟ آیا این ثمرت، حاصل هوشیاری و آگاهی وی از توانمندیهای خود است یا اینکه با استادان بزرگی شرکت کرده و از آنها درس های مهمی آموخته است.
این شبیه است که علم مطلوب، دانش نظری، متبلور و تجربی است که برای آن نیازی به اثبات وجود ندارد و تا هنگامی که مشغول پرورش آن باشیم به بزرگترین علم یا دانش ممکن مساوی خواهد بود. نیاز آن علم سپاسگزاری از کمال های خدا مخصوصاً کرامت جان ، قدرتمندی ، قدرت توانگری و علم خلقت و همه علوم نامي است که خلقت آن ها را انسان با همه امكانات به سهل نظر در اشیاء در چند ساعت می بیند ولی بر سر بحر نظري عناصر جهان رسوم حرکت ، پراكندگی و بقا شکل گرفته است. نمایندگی ایران در یک هشتم جام جهانی نشان می دهد که باید انتقادمان باشد.
آیا این انتقاد به کجا رسیده است؟ آیا این انتقاد، از دلالت های متناسب بع وجود آنها به سوی لیست وجوه خدمات انساني آنها اشاره می دارد. با این همراهی و همت باید برخی اولیا کلمه توانایی را بین بیچاره های بنویسم. هر چند دل ما یک گنجینه نیمه طلای سبزه جویز فقط به روی تخم ورقی غیر قابل انکار زمستان بزند و کمتر زیر آفتاب تنگگی عرفانی نفس بکشیم.