روندسازهای فناورانه در دانشگاه شیراز با همکاری با دانشگاههای روسیه به پیش میروند.
از مهمترین اخبار مرتبط با دانشگاه شیراز در سال جاری، تعاملات فناورانهای است که با دانشگاههای روسیه، به ویژه دانشگاه معدن سن پترزبورگ، به وجود آمده است. این همکاری از بقیه دانشگاههای ایرانی فراتر رفته و امکان تبادل دانشجو، استاد و.projectهای مشترک را فراهم کرده است. باید به این نکته توجه کرد که دانشگاه شیراز یکی از قدیمیترین دانشگاههای ایران است و همکاری با دانشگاههای روسیه در این زمینه نشاندهنده توانمندیهای آن در برابر دانشگاههای جهانی است.
تجربهای که در دانشگاه شیراز دیده میشود نشان میدهد که حوزههای مختلف دانشگاهها ازجمله، نفت و گاز و… به تبادل دانش و تکنولوژی منجر به پیشرفتهای قابلتوجه در رشتههای متأخر شده است. اینهم در کنار همین دانشگاهها است که یکی از خیرین دانشآموخته دانشگاه شیراز اقدام به ساخت یک مجموعه ۱۳۲ واحدی برای دانشجویان کرده است که نزدیک به ۵۰ درصد پیشرفت کار را دارد.
روندسازهای مدرن در زمینه تعاملات فناورانه و انسانی بینالمللی باعث میشود تا هموطنان ما از این فرصت ها استفاده کنند و سوالاتی چون «آیا وجود این همکاریها باعث پیشرفت کشور خواهد شد؟» یا «آیا این تعاملات منجر به تجاریسازی دانش فناورانه خواهد شد؟» به وجود میآید.
اشاره به این موضوع که دانشگاه شیراز ۲ بلوک ۵۰ واحدی دارد که برای بازسازی تخلیه شده است، نشان میدهد که ساختار این دانشگاه پس از دههها همسویی با نیازهای جامعه در حال توسعه است. با اینحال، در قالب پایگاههای پژوهشی دانشگاه شیراز، شاهد ارتباط ایرانی-روسی در زمینه استفاده از فناوریها و دستاوردهای فناورانه در این دانشکده هستیم.
یادآور باشد که وجود چنین مناسباتی موجب رشد نابُر نهادها و شور و نشاط در دانشجویان میشود و باعث بهروزرسانی مداوم مجموعههای خوابگاهی خواهد شد.