رئیس پلیس فتای تهران، داود معظمی گودرزی، اخیراً از پرتکرارترین شگردهای کلاهبرداران برای سوءاستفاده از کاربران صحبت کرد. او اعلام کرد که ارسال لینک آلوده با عنوان بسته معیشتی، سامانه ثنا و مواردی از این دست از پرتکرارترین جرایم سایبری مخاطره‌آمیز است که منجر به سوء استفاده و کلاهبرداری از شهروندان می‌شود.

بر اساس اطلاعیه رئیس پلیس فتای تهران، در هفته اول سال جاری، این شگرد بیشترین فراوانی را در جرایم اقتصادی مخاطره‌آمیز داشت. معظمی گودرزی از شهروندان درخواست کرد که به هیچ عنوان روی لینک‌های مشکوک کلیک نکنند و به سرشماره پیامک ارسالی توجه کنند. اگر به اشتباه روی لینک‌های مشکوک کلیک شده باشد، باید بلافاصله موبایل را روی حالت پرواز بگذارند و نرم‌افزارهای جدیدی که روی دستگاه نصب شده است را حذف کنند.

همچنین رئیس پلیس فتای تهران، از ارائه کد ورود به نرم‌افزارهای بانکی به از طریق تماس تلفنی به بهانه برنده شدن در قرعه‌کشی یا پشتیبانی دستگاه کارتخوان به کلاهبرداران هشدار داد. اینکلاهبرداران به حساب بانکی افراد دسترسی پیدا کرده و آن را خالی می‌کنند.

رئیس پلیس فتای تهران، ضمن هشدار به شهروندان، اراولین فایل آنها کرکر کرuckedized NunClientYped به هاشدار می‌دهد تا مراقب کلاهبرداری با عنوان «واریز فطریه» باشند. مهدی قاسمی، رئیس پلیس فتا استان بوشهر نیز اخیراً از کلاهبرداری مجرمان سایبری با ترفند دریافت فطریه در شبکه‌های اجتماعی با پیامک‌های جعلی خبر داده بود. او اعلام کرد که «درصد بالایی از پرونده‌های جرایم سایبری که با شکایت مالباختگان در پلیس فتای استان در سال‌های اخیر تشکیل شده، با موضوعات اقتصادی و مالی و به خصوص برداشت اینترنتی غیر مجاز از حساب بانکی یا کلاهبرداری اینترنتی از طریق ارسال لینک جعلی بوده است.»

در ایام پایانی ماه رمضان، مجرمان سایبری با طراحی سایت‌های جعلی دریافت اینترنتی فطریه و هدایت متقاضیان به درگاه‌های جعلی بانکی و به دست آوردن اطلاعات کارت بانکی فریب‌خوردگان، نسبت به برداشت اینترنتی غیر مجاز موجودی حساب‌های بانکی آنان اقدام می‌کنند. به همین دلیل رئیس پلیس فتا استان بوشهر، به شهروندان هشدار داده است که از باز کردن پیامک‌های تبلیغاتی یا کلیک کردن بر روی لینک‌ها با منابع ناشناس که در شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار است، پرهیز کنند و مبالغ فطریه و کفاره روزه خود را از طریق تلفن‌بانک، اینترنت‌بانک و سایت‌های معتبر کمیته امداد امام خمینی (ره) یا بهزیستی در سراسر کشور پرداخت کنند.

این پیش بینی‌ها و هشدارها نشان می‌دهند که مجرمان سایبری از ترفندهای مختلف برای سوءاستفاده از شهروندان استفاده می‌کنند. بنابراین مهم است که شهروندان از سیستم‌های بانکی خود بکاهند و نسبت به برخی ایام، از جیب‌ها و اطلاعات بانکی خود مراقبت کنند.

از این دست یکپارچه شيوه¬یگری مجرمان برای جامعه انگیزه¬کننده و می‌تواند کلید معمای “چرا?” را در وهله¬ی اول در مورد سوءاستفاده اسیب‌پذیری باشد که بمرور با آن انجام دادن و تجربه‌ درون نیروهای انسانی در حال عدم در معرض توافق به لحاظ روانشناسانه افزایش درون اتحاد اگر خود خطرات مرتبط و هوش علم داد.

توسط mohtavaclick.ir