پیام رئیس جمهور در مورد عید سعید فطر از تحکیم پیوندهای اسلامی تا همبستگی بیشتر مسلمانان
در همبستگی بیشتر ملتهای مسلمان، برقراری صلح و ثبات در بین کشورهای اسلامی و گسترش روابط
در پی فرارسیدن عید سعید فطر، رئیس جمهور ایران ضمن تبریک این جشن به سران و مردم کشورهای اسلامی، به مهمبودن اتحاد و تحکیم پیوندهای دینی و اجتماعی میان مسلمانان اشاره کرده است. این مناسبت به عنوان تجلی این اتحاد و همچنین مهمبودن همبستگی بین ملتهای مسلمان، برقراری صلح و ثبات و گسترش روابط در کشورهای اسلامی مهم است.
رئیس جمهور پیشبینی کرده است که در این عید، شاهد برقراری بیشتر همبستگی بین ملتهای مسلمان، برقراری صلح و ثبات و گسترش روابط در کشورهای اسلامی باشیم. این رویداد نشاندهنده خلوص و امیدواریهای مسلمانان در جامعه اسلامی است.
مردم مسلمان جهان انتظار دارند که در این روز از خلوص نیایشها و وصال هر چه بیشتر به یکدیگر نایل आएیم. تأکید بر گسترش روابط میان ملتها به اهمیت روابط خلوص روحانیان و احیای حضور جوانان در جمعیتهای قرآنی اشاره دارد.
همبستگی و صلح در پرتو عید سعید فطر
اما چه موانع و چالشهایی وجود دارد که مانع از برقراری همبستگی و صلح بین ملتهای مسلمان میشود؟ تجزیهوتحلیل چندین مورد از این چالشها میتواند در حال حاضر مقبولیت بیشتری داشته باشد:
پیوندهای سیاسی – اجتماعی
ملتهای مسلمان جهان در حال حاضر دچار تفرقه و انشعاب هستند. تفرقهای سیاسی و اجتماعی در ملتهای مسلمان دنیا بیشتر هم است و جو کردهایی با تسلط روی قضیه منجر به مقابله مستقیم با یکدیگر شدهاند واین نتیجتا بصورت آشکار جنگ و درگیری را بوجود میاورد از این روهمبستگی در بین مسلمانان به اهداف و زمینه های تاریخی دینی و فرهنگی مربوط می شود.
قرائت همه سوژههای سیاسی-اجتماعی از طریق منظر دینی
بعضی از ترسهای مبنی بر جنگ و درگیری بدون تفکر اقدامات خیر خیرالخیر مفید در ساحت دینی می باشدنظراتی که توسط بعضی رسانههابه صدا در میآورند، توانستهاند از این همبستگی مورد نظر رئیس جمهور جلوگیری کند. هر یک از این رسانهها در جهت گسترش دچیتهای سیاسی خود به تمام امکانات تکیه میکنند و بیان میکنند که مسلمانان در حال ایجاد اختلاف هستند و بنابراین هر یک از گروهها باید همان چیزهایی را که رسانهها یا منبعی را که حامل اندیشه هستند را القا کنند. شایعات نیز تا حد قابل توجهای به تفرقه مسلمانان کمک کردهاند.
войныایی در اسلام معمولا بر سر نوع فهم وپرسش برای پوزش کردن توزیع بعد از بیانیه می شه
بخوبی میفهماند که افراد قبل از کنار هم رفتن حتما حاظر به این موضوع اند که دیگر دین دیگری مثل یهود یا عیسایی برایشان بهتر یا خوب تر است اگر همین بود نمی بنیان خود قبول داری که قبل از شما یهودی یا عیسای نجیب تر شده باشه؟
مگر تلنگر زدن بوجود آمده در عالم با خود بی اعتمادی ایجاد نمی کنه؟؟…