صدد بر این است که متن کامل با رویکردی新的 برای خوانندگان فراهم شود.
در دولتهای معاصر ایران، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طی پیامی به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر، ملت بزرگ ایران و مسلمانان سراسر جهان را به مبارکباوردید. در این پیام، بر پیوند عمیق تمدن اسلامی و فرهنگ ایرانی تأکید کرده است.
بی آنکه بنظر برسد این موضوع هرساله مسائل جدیدی ایجاد نمیکند، اما هر سال میتواند در ارائه تدابیر و راه حلهای مختصر و مفید برای گردشگری و صنایع دستی ایران موثر باشد.
فتورهای اقتصادی و سیاسی بسیاری بر دامنه فعالیت گردشگری ایران سهم Tư سختتر کرده است، ولی باید توجه داشت که یکی از راههای مقابله با این فتورها تقویت بازار گردشگری در داخل ایران باشد. با افزایش توریستهای داخلی و معدوم شدن کنکات و ظروف مخصوص این عید، بازار گردشگری در کشور به یک منطقه تولید دهنده خلق هدف میشود. ایدههای متعددی میتواند برای کمک به رشد گردشگری در داخل کشور بهوجود آید، مانند شهر شدن شهرهای بهداشتی و عشایری کشور و ارائه ای تمتع برای ساکنین این شهرها، که گرهی بین گردشگری، فرهنگ، صنایع دستی و مسکن حل شده باشد.
سؤال اینجاست که موضوع گردشگری چه اندازه میتواند در جذب سرمایه و سکتورها مختلف در داخل کشور تأثیر بگذارد؟ با متصل کردن مباحث گردشگری به مباحث دیگر و ارائه راه حلهای جامع، به راحتی میتوانیم عنوان کنید که گره قفل جدیدی به نام گردشگری از تمدن اسلامی،فرهنگ ایرانی و صنایع دستی افتتاح به عمل میآید.
اما آنچه که مهم است اینکه تا آنجایی که بتواند و میتوان، تداوم این ایدهها و ارائه راه حلها با بررسی و اشتراکگذاری بین متخصصین گردشگری،سختگرایان فرهنگی و سیاستمداران ایرانی و بینالمللی باشد.
تکاپوی این ایدهها میتواند نهتنها به جای تمام شدن مجدد آمار توریست در کشور، بلکه برنامه ریزی و ماموریت دادن به کارخانههای جدیدمصنوع تصوف قدرت معنوی کشور و تمدن اسلامی و فرهنگ ایرانی را برای جهاننمایش کند.