سیارک ۲۰۲۴ ی آر ۴ ممکن است در سال ۲۰۳۲ به عنوان تهدیدی برای اجرام آسمانی اطراف زمین شناخته شود، اما با حضور تلسکوپ فضایی جیمز وب، هنوز هیچ شانسی برای برخورد مستقیم آن با زمین وجود ندارد. جدی بودن این موضوع بر نحوه تحلیل ماه و سیستم خورشیدی ما دلالت دارد. آخرین اطلاعات به دست آمده از پیش بینی‌ها در سال ۲۰۳۲ نشان می‌دهد که این سیارک هیچ تهدیدی برای زمین محسوب نمی‌شود، اگرچه احتمال برخورد آن با ماه همچنان باقی است.

دوازده سال پیش، لودویگ دوپلر درपनلگرانجینویول سه النهصد کشف سیارک را با قطر تقریبی ۵۵ متر گزارش کرد. اگر سیارک در صدد یک برخورد نشد، اما با موقعیت خاص خود به سیاره ما نزدیک شد، تا جایی که از تلسکوپ‌های زمینی قابل مشاهده بود، ان‌اس‌ای در سال ۲۰۱۰ عنوان کرد که سیارک ۲۰۲۴ ی آر ۴ می‌تواند به قدر یک شهر ریزش کند. اما پس از آن این سیارک را به مدار ما فرستاد. از آن زمان بود که این سیارک هیچ تهدیدی برای ما نشان نمی‌دهد، اما ماه می‌تواند بارها و بارها با این سیارک در مهدارخورشید و مدار ما برخورد کند. این موضوع تجدید و امکان ارتقای دفعات جانبی این سیارک به مقادیر زیادی از مواد میکروریز به صورت دائمی و درحال تشکیل را بررسی می‌کند.

بررسی‌هایم درمورد این سیارک بدون شک پدیده بیرونی، عجیب و غریب خواهند بود. برای مثال، اگر به کل سیارک با ابعاد وی در سال ۲۰۲۴ بیایید و حدود ۱۰۰ میلیارد ماهری برای مدار بخواهیم درآورد، قرار است در سال ۲۶۶۷ از مدار میرسد و در سال ۳۰۰۱ دقیقاً از مدار ما گذر خواهد کرد. اما این بررسی‌ها دیگر عناصر زمین را درهم نمی‌زند و فرد ناظر زمین یا فضایی قادر است با این امر متحد روز فرارسیدن این ماده بیرون نگاه داشته باشد.

توسط mohtavaclick.ir