در چارچوب رویداد بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی، سید پوریا محتشمی برنده این جایزه، در باره یک پروژه کاربردی مبنی بر توسعه یک سیستم bilgi در حال اجرا نام برد که با عنوان کلاستر دیجیتال شناخته می‌شود. این سیستم قسمتی از یکی از خودروهای رو در رو بوده است و وظیفه اساتید اصلی نشان دادن بهترین اطلاعات ممکن برای راننده را بر عهده دارد. محتشمی گفت، که این سیستم به عنوان جایگزینی برای لامپ‌های قدیمی خودروها تبدیل شده است که به روال سابق در این خودروها اطلاعات حائز اهمیت را به صورت مکانیکی و ثابت نشان می‌دادند اما در خودروهای جدید این بد نیست که اطلاعات بیشتری در اختیار راننده و سرنشینان قرار بگیرد و سیستم کلاستر دیجیتال همین امر را забезпеч کرده است.

همچنین می‌توان به این نکته اشاره کرد که پیشرفت پدیده‌های کمک رانندگی، افزایش نیاز به نمایش داده‌های بیشتر به راننده را نشان می‌دهد.特别 این مورد در مسیر نما و تعامل با دیگر پدیده‌های خودروهای جدید دارای اهمیت بیشتری است. در پیشرفت قریب به اتفاق خودروها، این واحد پیشرفته اطلاعات خودرو را به راننده ارائه می‌دهد و جایگزین پدیده‌های قبلی شده است.

محتشمی در續 نقل بیشتر اشاره کرد که، در ساختار دیجیتال این قسمت، از تمامی المان‌های مکانیکی دور گشته است و به سراغ ال سی دی رفته‌ایم که به امضا بردن روند مورد نظرمان در خودروهای وارداتی مشهور شده است و روال عمومیشان این است که خودروهای الکتریکی از چنین سیستم دیجیتالی پشتیبانی می‌کنند.

این چنین توضیح داده شد که: در توسعه این طرح به ایران برگشت‌پذیر، ایجاد تجربه بیشتر را برای کاربر، یکی از حائز اهمیت‌ترین مزیت‌های این طرح است که می‌تواند از تم‌های متنوعی در رانندگی برخوردار شود. مزیت دیگر آن این است که سخت افزار ثابت است و در صورت نیاز می‌توان با توجه به نیازهای هر خودرو، نرم افزار را تغییر داد. نمونه اینکه اطلاعات متعددی را در اختیار راننده قرار می‌دهد.

در continuation می‌توان به این نکته اشاره کرد که: در طرح، در دسترس بودن توان پردازش گرافیکی بالا و استفاده منصفانه از energy در خودروهای جدید از نکات مورد نظر هستند. در حالیکه در شرایطی که energy خودرو تنها از طریق باتری تامین شده است، مدیریت energy و زمان مقرون به صرفه، از نکات قابل توجه پیشرفت در زمینه سخت افزاری و نرم افزاری محسوب می‌شود.

این چنین عنوان شده است که: این کلاستر دیجیتال با یکی از گذرگاه CAN Bus مناسب با شبکه بیسولت یک ارتباط doğrudan با خودرو به وجود آورده و تنها از طریق یک کانکتور به خودرو متصل می‌شود و این موضوع آن را برای جایگزینی کلاسترهای قدیمی، فراهم می‌آورد.

محتشمی به این نکته اشاره کرد که: به طور کلی کلاستر دیجیتال علاوه بر نمایش واضح اطلاعات، با کفایت‌های پیشرفته‌ی خود، Experience رانندگی را افزایش می‌دهد و ایمنی را به سطح برتری می‌رساند. در این حال اگرsoever این خودرو آسیب و مشکلی رخ دهد، عیب‌یابی می‌کند و مورد را اعلام می‌کند.

توسط mohtavaclick.ir