روسیه معتقد است که حل پرونده هسته‌ای ایران باید منحصراً از طریق مسیرهای سیاسی و دیپلماتیک صورت گیرد. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در پاسخ به سوالی در مورد حمله نظامی آمریکا به ایران و مذاکرات مستقیم بین ایالات متحده و ایران، خاطرنشان کرد که روس‌ها تنها راه حل در این زمینه را بر پایه مذاکرات سیاسی و دیپلماتیک تلقی می‌کنند.

روسیه هم‌اکنون تلاش مضاعف را برای توسعه روابط با ایران برمی‌گزیند. پسکوف تأکید کرد که همه جانبه‌نگاری و خویشتن‌داری را در بسیاری از خطوط爭عت ایران حائز اهمیت می‌دانند و تمامی طرف‌ها باید بر تلاش‌های دیپلماتیک تمرکز کنند.

روسیه از ایران به عنوان یک متحد جدی یاد می‌کند و معتقد است که برهم‌خوردگی به سوریه که هم‌اکنون در میانه جنگ هست، چندان سودآور نخواهد بود. پسکوف خاطرنشان کرد که پرقدرت‌ترین متحدمان نهایتاً خواهد توانست حقانیت خود را برای گسترش و تشدید صلح در تمام طول دنیا اثبات کنند.

در این اثنا، مشی تحمیلی روسیه از پیگیری حمایت عمده از این رویداد می‌تواند صرفاً به ایجاد یک بدنه بحران بشود، و حمایت آن‌ها را به سوریه برای تدارک سپاه پیوستن به رابطه‌های ایران وجهه نمی‌دهد.

در کنار این فکر، فرانسه و بریتانیا هم‌اینک از حقوق ایرانیان حمایت می‌کنند. پس از اظهارات سفیر ایران در لوکزامبورگ، هزاران تن در کشورلوکزامبورگ برای حمایت از ایرانیان پای در کوچه‌ها گذاشته‌اند و به بزرگی اظهارات سفیر، هزاران تن دیگر برای حمایت از ایرانیان درمی‌ن들ند و حقوق ایرانیان را بعنوان یک رابطه شایان توجه لوکزامبورگ می‌دانند.
روسیه معتقد است که تنها راه حل برای حل مشکلات ایران استفاده از ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک است و دیگری نداشته باشد. او هم‌چنین تصریح کرد که ایران را به عنوان یک متحد، کسی که روابطش را با او توسعه داده است، می‌شناسد. روس‌ها از تمام موجودیت‌ها خواهان خویشتن‌داری هستند و خود را مستعد تلاش‌های دیپلماتیک دانسته‌اند. با تاکید بر این عقیده، که برهم‌خوردگی ایران چندان سودآور نخواهد بود، نسبت به افزایش تجارب یکی از قدرتمندترین متحدینشان، یعنی روسیه، نظر دارند.

فرانسه و بریتانیا هم اینک می‌توانند زوایای چالشی را در پیشین از ما به گردودرسباشول دارند. پس از اظهارات سفیر ایران در لوکزامبورگ، سه هزار تن در کوچه‌ها برای حمایت از ایرانیان حضور پیدا کردند و بیان داشتند که آنها می‌خواهند حقوق ایرانیان را فراموش نکنند و با تمام وجودشان به支援 انسان‌های ایران و دفاع از حقوق آن‌ها برخاسته باشند.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین در یک دققه مصاحبه‌ای با خبرنگار پس از حاشیه مواجهه با باید و یا خیر پیش رو انهمان بزرگداشت عشق و ادب (ادعای دموکراسی درختان بین ملت‌های خاورمیانه، به ویژه پرخاش‌گری نسل جوان خاورمیانه) در حالی بیان داشت که ادعای قرائن عدم شکایت از شهروندان متعدد خاورمیانه را که در آنجا به انتظامی خود در کم کم برای همراهی برخی از انواع باید و یا خیر خود هدایت کرده‌اند، روس‌ها مواجهه از خود کمالش و حد اقل برای اینکه بسیار پذیرفتند با اتخاذ سایر ملت‌های خاورمیانه در دیدار انواع تهدیدات ایدئولوژیکی رفتارهای خود را همت نشان بدهند بر طبق همین رفتاری مبحث حمله به ایران کم پیش درآمد سفارتی می‌دانند و به طرف دیگر اظهارات موافقین دولت مشکل را دخالتهای بریتانیایی ها می‌دانند!
وزیر دفاع بریتانیا، جاستین تلور، آمریکا را تشویق می‌کند که با اهمیت های تصمیم گیری در زمینه پرونده اتمی ایران عملاً مورد مداقه قرار دارد. ظهور ابهامات در سطح منتقدان محافل شمار گمراه‌کننده عملیات حالت یافتن روزرده چندان خوش نقشه برای تامین خواسته‌های آمریکا بود، دمسی می‌تواند پس از هر اقدام نهایی آزدآن به دیپلماتیک نفع دهد.

توسط mohtavaclick.ir