پیروستاد عزمی

در این قطعه از خبر، بیان شده است که چین به شدت با تعرفه‌های آمریکا مخالف است.中国 این در حالی است که سه روز پیش ، رئیس جمهور آمریکا به لحاظ قانونی ، تعرفه‌های با نرخ 10درصد را بر واردات از كشورهای دیگر به غیر از چین اعمال كرده است.

مطابق با این اعلام‌نامه ، قرار است بر همه‌ی کالاهای خارجی نرخ 10درصدی اعمال شود.بر این اساس ، چین اعلام کرده است كه اقدامات متقابلی برای حفظ حقوق و منافع خود انجام خواهد داد.

ونزوزیر بازرگانی چین در یک بیانیه‌ی رسمی اعلام کرده است که طرف چینی از آمریکا می‌خواهد فوراً اقدامات تعرفه‌ای یکجانبه را لغو کند و اختلافات تجاری را از طریق گفت‌وگوی برابر حل کند.

در این بیانیه همچنین آمده است که تعرفه‌های جدید ایالات متحده توازن منافع حاصل از مذاکرات تجاری چندجانبه را نادیده می‌گیرد و اساساً مبتنی بر ارزیابی‌های ذهنی یکجانبه است که “با قوانین تجارت بین‌المللی مطابقت ندارد و به حقوق و منافع مشروع طرف‌های درگیر آسیب جدی وارد می‌کند”.

سیاست چین نسبت به مسئله‌ی تعرفه‌ها و نخبگان سیاسی چین را نشان می‌دهد که این تعرفه‌ها را بی‌اساس می‌دانند. آنها اعتقاد دارند که این اقدامات مستند به قوانین بین‌المللی است و در تناقض با توافق‌نامه‌ای است که توسط چین و دیگر کشورها امضاء شده است. در این نظر، چین رسماً اعلام کرده است که این اقدامات را نادیده می‌گیرد و به کشورهای دیگر توصیه می‌کند که با تعرفه‌های چین جایگزین‌نظر ندانند.

اندازه‌ی تعرفه‌های چین، برای فرد عادی، قابل فهم نیست. به ویژه اگر فرد نتواند این تعرفه‌ها را باประสบاتی‌ای که داشته است در ارتباط قائل شود. برای هر فرد عادی، تعرفه‌ها فراتر از وظیفه‌ی معامله‌گری در مقوله‌ی تجارت است. آنها حسی درونی ایجاد می‌کنند که دلیلی روی کپیتال عابران را دارد. در واقع، تعرفه‌ها معمولاً اوضاع اقتصادی کشورها را نشان می‌دهند. ساختن یک تعرفه معمولاً نشانه‌ی اعمالی از روش رفتاری است که در گروه‌های مالی کلامیم از آن استفاده می‌کنیم. در اینجا اما تعرفه می‌تواند نشانه‌ی یک تبعیض باشد. با توجه به این موضوع، باید روی این رویه استمرار ندهیم.

با این حال، علاوه بر تاکید بر ادامه‌ی تعرفه‌ها، چین این دوره را فرصت را در تنگچه یکی از با سابقه‌ترین اقتصادهای دنیا، دریغ نکرده است و توافق‌نامه‌هایی با برزیل و تایوان را امضاء کرده است. درحالی‌که ایران هنوز توافق‌نامه‌های تجاری با چین ناتمام مانده است. در ادامه‌ی این رویه ممکن است‌ با بحث و بیشتر در بررسی‌های اقدامات صرفاً معدلی چین مواجه شویم.

توسط mohtavaclick.ir