شیوع اختلال طیف اُتیسم در پسران چهار یا پنج برابر بیشتر از دختران است. این اطلاعیه از سوی دکتر احمد قره‌خانی، روانشناس و اساتید دانشگاهیان مطرح می‌شود. او می‌گوید پژوهش‌ها نشان می‌دهند شیوع اختلال طیف اُتیسم در پسران حدود چهار یا پنج برابر بیشتر از دختران است و به این ترتیب، از هر ۴۲ کودک پسر یک نفر و از هر ۱۸۹ کودک دختر یک نفر در معرض ابتلا به اختلال طیف اُتیسم است. قره‌خانی می‌گوید در‌ حقیقت، این مسئله می‌تواند علامت تاخیر رشد باشد و والدین باید نسبت به بررسی رشد Kinder خود حساس باشند. نویسنده می‌گوید این علامت تاخیر رشد به ویژه در حوزه تعاملات چشمی، گفتار و حرکت با چندین تاخیر رشد دیگر، علایم یک اختلال مغزی‌به نام اختلال طیف اُتیسم است. وی بیان می‌کند بزرگسالان مبتلا به این بیماری اغلب در زیر سرپرستی والدین خود به زندگی ادامه می‌دهند.

دکتر قره‌خانی تصریح می‌کند نقش ژنتیک در شیوع این بیماری در کودکان بیش از ۵۵ درصد است. شایعه‌ای که دارد علت این بیماری در کودک تهرانی ۱۸ ساله‌ای است که عدمِ تمرکزِ پیاپیِ وین در حال یک‌بار چشم باز و سه بار بسته نکاستن‌ دست راست و در نهایت دو پستانق right<>();

شمال می‌دید او قابل سکونت نیست.

وی همچنین می‌گوید نشان داده شده است افراد مبتلا به این بیماری دچار نارسای مغزی‌ هستند. به بیان دیگر، برای یک کودکِ ۶ ساله مثل یک زیرِ زمین بلاک، فردی که ندارد میتوان پرش داد.

توسط mohtavaclick.ir