ترویج گردشگری سلامت در ایران: تعامل بین سیاست‌گذاری و بخش خصوصی

به سخنی، در عصر حاضر، گردشگری سلامت به یکی از شاغل‌ترین و سودآورترین فعالیت‌های اقتصادی در بسیاری از کشورهای جهان تبدیل شده است. در ایران نیز، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سیدرضا صالحی امیری، به طور رسمی از تشکیل ستاد گردشگری سلامت برای جذب دو میلیون گردشگر سلامت طی پنج سال آتی خبر داد.

او اشاره کرد که ایران دارای مجموعه‌ای گسترده از بیمارستان‌های مجهز دولتی و خصوصی است، و نیز تعداد زیادی پزشک متخصص در این کشور فعالیت دارند که سرمایه‌های ارزشمندی برای کشور هستند. همچنین، کادر درمانی و پرستاری کشور از سطح بالای مهارتی برخوردارند. هزینه‌های درمان در ایران نسبت به کشور‌های منطقه حدود پنجاه درصد و نسبت به کشور‌های اروپایی یک دهم است که این امر ایران را به مقصدی مناسب برای جذب بیماران خارجی تبدیل کرده است.

صالحی امیری همچنین آمار قابل توجه مراجعه گردشگران سلامت به ایران را یادآوری کرد و اضافه کرد که در سال گذشته، یک میلیون و دویست هزار نفر به ایران برای دریافت خدمات درمانی مراجعه کردند که این امر دو میلیارد دلار درآمد برای کشور به همراه داشت.

برنامه‌های آینده در این حوزه به خوبی مشخص است. در برنامه هفتم پیشرفت، پیش‌بینی شده که این عدد به دو میلیون نفر برسد و ما امیدواریم طی پنج سال آینده بتوانیم سالیانه حدود ۱۵۰ هزار نفر به این تعداد اضافه کنیم، که می‌تواند درآمد کشور را به شش میلیارد دلار افزایش دهد.

проте، به قوانین و مقررات داخلی کشور می‌توانیم با بررسی حال و آینده این فعالیت توجه کنیم. شبکه‌دهی بین روستاها، مناطق مختلف و مراکز درمانی می‌تواند با ایجاد ارتباط بین مراکز رفاهی، تفریحی و درمانی، حس ایمنی را در مردم افزایش دهد. یا اینکه در مورد خانه‌های مراقبت‌های اولیه می‌توان از ترویج باب مرگ، مراقبت از جوان‌ها و تدوین سیاست‌های سالمندی صحبت کرد.

با مطلع بودن بیشتر مردم، موهای مردم بردار می‌شود و بیمارستان‌ها در بخش‌های مختلف توسعه پیدا خواهند کرد و باعث می‌شود مردم در کارها و فعالیت‌های مورد علاقه خود بیندیشند.

توسط mohtavaclick.ir